Milosh76 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Osvojili titulu, pa zapustili temu Evo malo informacija o kvalifikacijama za LS, preuzeto sa MCZ foruma Ми пратимо до краја сезоне пет лига. Данску, Словеначку, Кипарску, Пољску и Румунску. Сме да се деси максимум један кикс, да би били носиоци у 2 колу квал. за ЛШ. И такође да будемо носиоци у сваком колу квалификација за ЛЕ. Дакле, навијамо да титуле у својим првенствима узму: Брондби(+5), 4.кола до краја. Олимпија (+1), 6. кола до краја. Аполон Лимасол(-1), 2 кола до краја. Лех(-2), Јагелонија (-3), 4 кола до краја. Клуж(-2), 3 кола до краја.
Cane Vukic Prebranac Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Милое U kao Ugovor - "Nisam ga potpisao pre ove Azbuke, a ne znam ni da li ću ga potpisati posle Vaše rubrike. Sešću i razgovaraću. Nije to tako jednostavno kao što javnost misli. Mnogo zavisi od pravca u kome Zvezda planira da nastavi dalje".
harper lee Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Znaci, na kraju su se dogovorili oko duzine ugovora i Terzic je isterao svoje. Sjajna vest ali za mene nije iznenadjenje, Milojevic je davao signale da zeli da ostane a u klubu je postojao konsenzus da zele da ostane, verovatno su se finansijski bas dobro ispruzili da ga zadrze. Malo je trenera u Zvezdi koji nisu imali opoziciju koliko je Milojevic nema a s obzirom na to kako razmislja i koliko je marljiv verovatno ce tako ostati i ubuduce.
harper lee Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 2 hours ago, pantelia said: Svi maderaski mediji objavili Pa, ja sam vam odavno napisao da Milojevic skoro sigurno ostaje. Sta ce vam mediji za potvrdu?
porucnik vasic Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Ово са Милоем је потенцијално најбитнији догађај за клуб у постбаријевској егзистенцији, да клуб макар што се стручног дела тиче уђе у 21-би век. Са срећом и нама и њему било.
Recommended Posts