James Marshall Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Pa takva je informacija koju ja imam a izvor je više nego pouzdan. Baš baš male šanse za pozitivan ishod po CZ.
Milosh76 Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Jel izvor pogodio nesto u proslosti? Ima raznih prica I tek ce ih biti I naravno da su sve kontradiktorne I vrlo pouzdane
Malvo Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Mislim da se nista jos uvek ne zna, a pre bih rekao da ce ostati nego da nece. Ako ne ostaje, znacemo to vrlo brzo, sigurno nece zavlaciti klub.
harper lee Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 6 hours ago, James Marshall said: Pa takva je informacija koju ja imam a izvor je više nego pouzdan. Baš baš male šanse za pozitivan ishod po CZ. Milojevic gotovo sigurno ostaje.
Apollo Creed Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 10 hours ago, James Marshall said: Sva je prilika da ne ostaje Miloje nažalost 11 minutes ago, harper said: Milojevic gotovo sigurno ostaje.
adasevic Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Ja znam da je intenzivno radio na pojacanjima sa Mrkelom i da ce biti dosta toga zavrseno na vreme, za razliku od ranijih godina. Ne verujem da bi se toliko cimao da ne planira da ostane. Naravno, moze da se desi i neki preokret, ali mislim da t ne bi trebalo da bude problema... Iskreno, da Miloje ode, tesko da bismo nasli adekvatnu zamenu. Ovi koje je Dimitrije pobrojao nisu taj kalibar (ne znam za Veselinovica). Mislim da sto se FKa tice, da ovo leto konacno nece biti turbulentno i puno trzavica, mada u nasem sportu je to uvek realtivna stvar
Milosh76 Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Prvom sigurno, za drugo cekamo kraj sezone u par Liga... A kad se ispadne iz kvalifikacija za LS ide se u naredno kolo kvalifikacija za LE (ispadnemo iz II kola za LS, idemo u III kolo za LE). A u kvalifikacijama za LE smo nosioci u III kola, a za IV tesko. http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-u-kvalifikacijama-za-ligu-sampiona-kad-kako-protiv-koga-zasto-3-4/293948
nautilus Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 4 hours ago, Apollo Creed said: Jesmo li nosioci u nekom kolu za LŠ? za nosioce u drugom kolu: u danskoj navijamo za bronbi na kipru navijamo za apolona u rumuniji navijamo za kluz u austriji za sturm u hrvatskoj protiv dinama poptrebno je da nam dodju 3 od 5. bronbi je siguran, apolon i kluz su u jedan ili dva boda. dinamo i red bul su skoro sigurni
Zico Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Sa ovakvim sistemom kvalifikacija za LS igracemo je nikad.
Recommended Posts