porucnik vasic Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Најбоља сезона у протеклих четврт столећа. Уз Димитрија који је био батлија овде на Форуму, најзаслужнији је без икакве дилеме Милое. Одрадио је царски посао, натерао нас је да поново са радошћу чекамо средину недеље и пратимо изистински европски фудбал. Уколико остане и идуће године може теоретски да по утицају на развој клуба да се мери са др.Обрадовићем, Миљанићем и Васовићем, правећи праву револуцију на Маракани. Са њим је Звезда коначно закорачила у босмановски фудбал- Свака част!
Dimitrije Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Odlicna sezona. Tim je imao fizionomiju, igru i dobre igrace. Utakmice su bile zanimljive, a one evropske i uzbudljive. Jedina koja je zatajila bila je publika koja je u iznenadjujuce malom broju odlazila na Zvezdine utakmice. A imala je sta da vidi i goleda. Nadam se da Zvezda sezonu zavrsi u stilu i da Milojevic potpise produzetak ugovora. Ovaj tim ima potencijal i sa Milojevicem ima sansu da ponovi ovu sezonu i u domacem takmicenju i u Evropi.
renne Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 1 hour ago, mozzer said: Cestitke na Tituli i fenomenalnoj sezoni i sretno u kvalifikacijama za LS komsije hvala
MiddleClass Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Bravo Zvezdo, bravo Miloje! Titula - braco cigani...
Dimitrije Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Ako me secanje ne vara, na prvom mestu od prvog do poslednjeg kola. Gol razlika 68 golova, vise nego broj golova koje je postigao drugi najbolji tim u ligi. Broj datih golova ubedljivo najvise, broj primljenih ubedljivo najmanje. Broj osvojenih bodova, impresivan. Totalna nadmoc u domacoj ligi.
levi Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 3 hours ago, Bright Billy said: ja se nadm da mu je to samo neka pregovarcka taktika, cisto da ga terza ne bi doveo u situaciju da napada ls sa timom sklopljenim raznorznih racica... moguće, mada je delovao kao da su mu pomešana osećanja a ni Terzina izjava nije baš optimistična, s obzirom koliko je inače euforičan "Nadam se da ovo nije kraj i da Zvezdu čekaju još i lepši trenuci"
Dimitrije Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Mislim da Milojevic razmislja. Zvezda mu verovatno nudi dobru ponudu za produzenje ugovora. Medjutim, mislim da mu domaca liga nije vise izazov, naprotiv jedan od razloga da zeli da promeni sredinu. Jedino sto bi moglo da ga zadrzi je da pokusa da napravi jos jednu dobrua sezonu u Evropi posle cega bi mogao da izabere klub u ligi jacoj od grcke lige. Izbor domacih trenera je vrlo ogranicen i ne bas preterano kvalitetan: Veselinovic, Stolica i Lalatovic. Ne znam da li pomocni trener Kosanovic moze da bude glavni trener ili je on deo paketa koji ide uz Milojevica.
levi Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 sa Milojem u paketu ide imenjak Janković. Kosan je došao nezavisno od njih mislim da Miloje ne gađa jaču ligu od grčke, ceo život mu je orjentisan ka Grčkoj, tako da mu je Olimpijakos idealan skoro je izvesno da će biti njihov trener u nekom trenutku, samo da vidimo da li baš sad ili malo kasnije
Milosh76 Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Svaki od igraca je zasluzio da naplati ovu fenomenalnu sezonu, nada je samo da ce ta naplata doci krajem avgusta, a ne pocetkom jula... Jedan od najboljih igraca ove ekipe, covek koji je doneo i iskustvo i sigurnost.. Nenad Krsticic Ne bi me cudilo da zabode dobar ugovor u Seriji A
porucnik vasic Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 59 minutes ago, levi said: sa Milojem u paketu ide imenjak Janković. Kosan je došao nezavisno od njih mislim da Miloje ne gađa jaču ligu od grčke, ceo život mu je orjentisan ka Grčkoj, tako da mu je Olimpijakos idealan skoro je izvesno da će biti njihov trener u nekom trenutku, samo da vidimo da li baš sad ili malo kasnije Милое је амбициозан човек. Снашао би се он као змај у Немачкој или Француској. Олимпјакосу по први пут у овом веку недостаје озбиљна политичка подршка у Грчкој и има прилично оних који би да газду истог виде иза решетака. Нестабилно је тамо.
James Marshall Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Sva je prilika da ne ostaje Miloje nažalost
porucnik vasic Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 2 hours ago, James Marshall said: Sva je prilika da ne ostaje Miloje nažalost ?
Recommended Posts