levi Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Boakye je mlađi, a igrao je i u Primeri i dao gol Realu i prošao je kroz sistem reprezentacija Gane, nije bio nepoznat Kako god, nisu ni njega doveli na osnovu cv-ja, jer Zvezda i ne može da se osloni na dovođenje igrača sa popunjenim cv-jem, nego da mora da rizikuje sa onima koji su prošli ispod radara Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Ne zaboravimo da je i Boakye stigao iz treće italijanske lige, te osim davnog boravka u Juveu, nismo se mogli osloniti na nešto kvalitetno u njegovom CV-ju.Sent from my SM-G900F using TapatalkIz druge lige, i Boakye je imao obećavajući početak karijere, prije svega u Sassuolu, kasnije je krenuo nizbrdo dok nije došao do nas. Ali da, generalno se slažem sa tobom. Mi prosto ne možemo da se nadamo nekome sa ozbiljnim pedigreom. Možemo ili da 'ubodemo' ili da proizvedemo igrača Link to comment
levi Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 a imao je i neku ozbiljnu povredu tamo u Latini, ne sećam se više šta je bilo, znam da su mu poslednje slike na instagramu pre dolaska kod nas, bile iz bolnice nije čudo što se sad zahvaljuje bogu svaki dan Link to comment
*edited by mod Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Treba Bena da dovedete, ako ni zbog cega drugog onda zato sto nam je dao dva komada na JNA. Link to comment
Milogled Bluff Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 +1 Time je ispunio ovosezonsku kvotu Link to comment
dragance Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Mi dovodimo samo one koji nama daju golove (i obično nakon toga nikom više). Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Po ružnalu, prodajemo sve strance već sad. Jer nemoguće je da prodje jedan prelazni rok u kojem se ne promjeni po barem 5 igrača Link to comment
Milosh76 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Sto nije tako lose, mada nije istina. Recimo Donald ce otici jedino ako dobije bas dobru ponudu, LeTalek takodje...A sa druge strane, bolje da pravimo tim za kvalifikacije sada, nego u junu, kao prosle sezone Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Sto nije tako lose, mada nije istina. Recimo Donald ce otici jedino ako dobije bas dobru ponudu, LeTalek takodje...A sa druge strane, bolje da pravimo tim za kvalifikacije sada, nego u junu, kao prosle sezoneNe bi bilo loše da igramo kvalifikacije za CL, prodajom pola tima u sred sezone prilično rizikujemo. Da ne govorimo o tome da imamo i EL, u kojoj možda ne možemo da se nadamo prolasku u polufinale ili šta već, ali ne znam, možda je dobra ideja da pokušamo makar da odemo što dalje, ko zna kad ćemo opet biti u prilici da igramo proljeće u evropi Link to comment
John Coltrane Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 4 hours ago, Plajvi said: Ovaj Ben ima Kataievu karijeru, moze. Kakav Panjkov, nemojte zajebavati. Od 15 golova 9 je dao sa kreca. Vrsan strelac . Link to comment
porucnik vasic Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 1 hour ago, Milogled Bluff said: +1 Time je ispunio ovosezonsku kvotu Како је изгледао у тим утакмицама? Link to comment
MiddleClass Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Za tri dana krece prodaja karata za CSKA. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 1 hour ago, porucnik vasic said: Како је изгледао у тим утакмицама? drvo Link to comment
Milosh76 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 (edited) 23 minutes ago, MiddleClass said: Za tri dana krece prodaja karata za CSKA. Pretprodaja karata počeće u četvrtak 21. decembra i trajaće sve do petka 29. decembra. U ovom periodu, blagajne stadiona radiće od 11 do 19 časova, a izuzetak je subota, 23. decembar, kada će blagajne raditi u skraćenom vremenu od 11 do 15 časova, kao i nedelja, 24. decembar, kada blagajne neće raditi. Cene karata u pretprodaji biće povoljnije nego regularne cene karata, a one iznose: Sever i jug: 1.500 rsd; Istok bočno: 2.000 rsd; Istok centar: 3.000 rsd; Zapad bočno: 3.000 rsd; Zapad centar: 4.000; rsd; Od četvrtka, 21. decembra, karte će biti moguće kupiti i na sajtu iticket.rs. Takođe, sve karte koje ne budu prodate u pretprodaji (ako ih ostane), prodavaće se po regularnim cenama i to: Sever i jug: 2.000 rsd; Istok bočno: 3.000 rsd; Istok centar: 4.000 rsd; Zapad bočno: 4.000 rsd; Zapad centar: 5.000; rsd; VIP Galerija: 12.000 rsd; Iz kluba sa Marakane napominju i da sve vlasnike sezonskih karata čeka posebna pogodnost, ali o njoj će biti reči u sredu. Mene boldirano zanima Ako nam opet da za Dz karte... Inace UEFA odlucuje o kazni 5.1.2018. ne znam gde se klub zaleteo sa prodajom 2 nedelje pre odluke. Edited December 18, 2017 by Milosh76 Link to comment
Recommended Posts