MiddleClass Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Nije bilo ofsajda kod potonjeg gola Pesica.
John Coltrane Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Uz svo nepostovanje prema tvom pisanju na celom forumu, svaki tvoj post je ne za bisere, nego za brisanje, pa nikom nista U jebem mu misa, al si mi rekao.
FPLS Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Гроф посетио Звезду Црвена Звезда је данас имала драгог госта, бившег успешног тренера и играча, љубимца навијача - Миодрага Грофа Божовића. - Видим да је и ове сезоне много тога ван терена против Звезде. Читам данас да се нуди да Звезда бира сваког судију. То је исто као када шибицар на улици нормалном пролазнику да да одабере шибицу испод које је куглица... А све намештене - поручио је Божовић после срдачног разговора са челницима клуба.
Jozef K. Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 doci ce do skoro 40 utakmica u polusezoni. moze biti da je to evropski rekord.Mislim da je do sada bilo 16 Kokeza liga, 12 UEFA liga i jedan kup. 29+9 za ukupno pet i po meseci. Grof orator kao i svi Crnogorci. Miloje radnik kako dolikuje šumadincima.
porucnik vasic Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Кокезакалчо је најбесмисленије организовано такмичење у свет.
MiddleClass Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Kao nekad Dankan i Robinson - Tornjevi blizanci!
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Gazi! Kao nekad Dankan i Robinson - Tornjevi blizanci! kad vam je rođendan, imam poklon za vas dvojicu
darkonet Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 eno Terza kaze da je dug kluba u ovom trenutku 27 miliona eura
Recommended Posts