Zico Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Remi najrealniji, jbg. Reakcija stopera kod gola jako losa, onaj Babic ili Le Talek, ne znam ko je tacno bio pored Zirua, dize ruku i gleda kako ovaj postize gol. Sudiju ne vredi komentarisati, a da sam u studiju sad, gadjao bi stolicom onog Nedica, jer po njemu je odluka za drugi zuti ispravna.
Ros Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Sudija je bio dobar. Nije imao izbora kod Rodicevog faula jer je protivnicki igrac zaradio masnicu ispod oka. otkad je to kriterijum za karton ili faul?! jeste bio kriterijum kad smo igrali do treceg osnovne Edited October 19, 2017 by Ros
Zico Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Sudija je bio dobar. Nije imao izbora kod Rodicevog faula jer je protivnicki igrac zaradio masnicu ispod oka. Kako je pobogu ono za drugi zuti???????
Cash Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Realno, nije ga pipno odbrambeni. Svaka čast ekipi, nadigrali smo Arsenal. Hawaii Mate 9 I ti ga pretera Milane
Bright Billy Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 otkad je to kriterijum za karton ili faul?! pusti budalu, molim te.
renne Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Sto niste munuli 3 komada pa da uzivate nego valjanje-autobus-kasapi. Nije to borac cacak da se uplase huka sa tribina. ajd oladi, i ne seri više, ti iz vj
ArleKino Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nije bilo ofsajda kod gola. Desni bek Zvezde je bio u liniji sa Walcottom. Faul na Coqu - lik ima sljivu na oku. Znaci, igrac je usao u duel neoprezno. Imao je karton, jebiga. Zvezda je nesretno izgubila, objektivno su zasluzili bod, ali nekako su metiljavo zavrsavali akcije. Sutevi su bili k'o od po' volje. Igrali su protiv Debuchyja koji je a) desni bek i b) 2,5 godine uglavnom u bolnici, Elnenyja koji je mekani centralni vezni i Holdinga. Po prikazanom protiv Arsenala, BATE mi djeluje kao ozbiljniji tim ofanzivno od Zvezde, a Zvezda bolja u defanzivi od Bjelorusa.
Redrooster Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Mićo soske nervoza, selski fudbal ne prolazi u evropi.
Aleksandar88 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Arsenal pokraden po uvek objektivnoj analizi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Mićo soske nervoza, selski fudbal ne prolazi u evropi. Moze li prevod na srpski? Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Uplašen sam posle izlaska Vujadina. Mislio sam da to nikada neću reci. Sent from my iPhone using Tapatalk Da je ostao Vujadin ne bi izgubili. Babić dva puta pušta Girouda samog, jednom se okliznuo, jbg. Mada je i ušao neplanirano, ako ne i nezagrejan
ArleKino Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Arsenal pokraden po uvek objektivnoj analizi. Nije pokraden, sudjenje je bilo bolje nego sto to forumasi vide.
Mil@n Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 I ti ga pretera Milane Oni bolji drugo mi prvo, mi imali prečku, šansu Radonjića oni ništa do crvenog koji je ubio tim očigledno (pogledati samo kretnju igrača kod gola, svi se vuku kao mrtvi, ne pravdam ih naprotiv). Sve u svemu, mislim da smo imali izglednije šanse i dobro se branili. Za razliku od Kelna nastavili solidno u drugom mada su nas u početku navatali dobro par puta.
Bright Billy Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Mićo soske nervoza, selski fudbal ne prolazi u evropi. Kako ti to znas, da ti nisu uveli satelitsku?
Ivo Petović Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nije pokraden, sudjenje je bilo bolje nego sto to forumasi vide. +1
Recommended Posts