Milosh76 Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) kad je bacje dao poslednji gol? meni se sve nesto cini da je to bilo u pragu, znaci nekog 10.avgusta otprilike Pre nekih 5 sekundi :D Edited September 20, 2017 by Milosh76
levi Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Koliko se Boćko smorio od kiše, ne raduje se ni golu
Nikodije Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 hehe prozvao sam ga. prekinuo je post u pravom trenutku, daje ga i u kelnu
porucnik vasic Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Добар овај мали Илић. Треба Милоје више времена да му да.
harper lee Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Gledao prvo poluvreme i reviju zaseravanja Krsticicevih asistencija pa batalio. Gledati Milijasa ksko pokusava onim sumanutim dugackim loptama jako i nikome, od kojih je poslednja prosla pre desetak godina, buio je isuvise veliki izazov za mene.
Прслин Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Креће продаја пакета за Арсенал и Колоњ: Paketi ulaznica za Arsenal i Keln od četvrtka će moći da se kupe samo preko interneta, tj. na sajtu iticket.rs Paketi karata su po sledećoj ceni: Sever i Jug – 2400 dinara Istok – 5000 dinara Zapad – 6000 dinara "Prodaje će za sada biti samo preko interneta, a ukoliko ostane karata, one će nekoliko dana pred meč sa Arsenalom biti puštene u prodaju i na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić'", navodi se na sajtu Crvene zvezdе.
MiddleClass Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) ^^ Da ga razigrava za Siti? Daje mu minute samo zato sto to zahtjeva prodajni ugovor. Nego, Keln gubi kuci od Ajntrahta. Smjenice trenera mada im nema pomoci. Golo spolovilo od ekipe! Edited September 20, 2017 by MiddleClass
MiddleClass Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Креће продаја пакета за Арсенал и Колоњ: Paketi ulaznica za Arsenal i Keln od četvrtka će moći da se kupe samo preko interneta, tj. na sajtu iticket.rs Paketi karata su po sledećoj ceni: Sever i Jug – 2400 dinara Istok – 5000 dinara Zapad – 6000 dinara "Prodaje će za sada biti samo preko interneta, a ukoliko ostane karata, one će nekoliko dana pred meč sa Arsenalom biti puštene u prodaju i na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić'", navodi se na sajtu Crvene zvezdе. Kad ovo krece?
porucnik vasic Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 ^^ Da ga razigrava za Siti? Daje mu minute samo zato sto to zahtjeva prodajni ugovor. Nego, Keln gubi kuci od Ajntrahta. Smjenice trenera mada im nema pomoci. Golo spolovilo od ekipe! Што да га не разиграва. игра дечко лепо, корисан бољи него Милијаш.
levi Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) Ovo sa Kolnom je deo neke veće zavere. Baš im je olako svirao penal nad Gaćinovićem, i on se sam iznenadio A za njih ni jednu od situacija koju su tražili. na ivici su nerava Edited September 20, 2017 by levi
pbg12345 Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 (edited) ja sad bas hteo da pitam sta se desava sa ilicem/ima? bila je prica da je zvezda u obavezi da odigraju 10 ili 15 utakmica do kraja sezone, nisam siguran da li prvenstvenih ili ukupno takmicarskih ovaj ulazak je valjda prvi put da nastupa ove sezone e: grska, ipak je igrao protiv backe, makar po soccerwayu Edited September 20, 2017 by pbg12345
notenoughreasonsforclaire Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Креће продаја пакета за Арсенал и Колоњ: Paketi ulaznica za Arsenal i Keln od četvrtka će moći da se kupe samo preko interneta, tj. na sajtu iticket.rs Paketi karata su po sledećoj ceni: Sever i Jug – 2400 dinara Istok – 5000 dinara Zapad – 6000 dinara "Prodaje će za sada biti samo preko interneta, a ukoliko ostane karata, one će nekoliko dana pred meč sa Arsenalom biti puštene u prodaju i na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić'", navodi se na sajtu Crvene zvezdе. Koje su onda šanse da se pojave pojedinačne karte za Arsenal? Da li ih vredi čekati ili kupiti ih ovako, kao paket?
Recommended Posts