levi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Nije Rile bio opasan samo šutevima levom nogom, veći je problem bio što nam je poništavao defanzivni blok na sredini, i vukao većinu njihovih napada kad smo kod toga -_- Kakvog nam je to igrača prodala Zvezda?!http://www.sportskacentrala.com/2017/08/16/bivsi-igrac-spartaka-ostro-po-petkovicu-kakvog-nam-je-igraca-prodala-zvezda/
elementary Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) Šta su oni očekivali za dž :) Sent from my KIW-L21 using Tapatalk Edited August 18, 2017 by elementary
MiddleClass Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 kad smo kod toga -_- Kakvog nam je to igrača prodala Zvezda?! http://www.sportskacentrala.com/2017/08/16/bivsi-igrac-spartaka-ostro-po-petkovicu-kakvog-nam-je-igraca-prodala-zvezda/ Ove Ruse treba bomabardovati, mnogo se kurce.
Mil@n Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ove Ruse treba bomabardovati, mnogo se kurce. To, to, da im vratimo za bombardovanje.
Apollo Creed Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Dan posle mi je utisak da smo igrali premekano...doduše to i nije neko čudo bez Jovičića, ali svejedno jedan pošten faul nismo napravili. Dobili dva žuta kartona oba zbog prigovora...Mora to mnogo prljavije u revanšu,samo ne znam ko bi to mogao da odigra. Takođe, ovi Rusi su odličan tim, al imaju neke prilično neobjašnjive žute minute koje umeju i da potraju. Odbrana im je prilično porozna, što smo već delimično iskoristili. Ne čini mi se da su dobri i u prekidima. Ima tu prostora da im se utrpa neki zgoditak. Glavna dilema je ko će menjai LT, koji se prilično jadno pokazao na staroj poziciji. Kesa ili Uroš nejaki, oba su prilično slabašan izbor, al ne vidim da imamo neku drugu opciju. Babić mi takođe ne uliva baš neko poverenje, prespor je. Opet bih počeo sa malim Radonjom, imam utisak da će Rujama izmasirati guzice na Mari. Mada i Milić je bio skorz solidan za ono vreme što je igrao.
adasevic Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ristic je juce bio odlican. Nikako nije samo leva noga bila opasna vec kompletno njegovo izdanje je bilo odlicno. Npr. Da je uz donalda on igrao u vezi bili bismo znacajno bolji. Istina je da je kod nas retko igrao ovako dobro ali je istina i da nije dobio priliku. Sta da se radi, on vise nije tu. Ni prvi ni poslednji igrac koga nismo dobro iskoristili... Sto se navijaca tice siguran sam da ce biti i kosovskog ciklusa i brace rusa (iako krasnodar bas i nije bratska ekipa) i uefa mafija. Ali bice mrcat stadion, tako da sever nece biti potpuno dominantan i tu ocekujem da ce ostatak tribine da pogura navijanje na pravu stranu. Sto kaze dimitrije, samo zvezda da bude tema i bice super. Da su pametni pa da krene ko na basketu zvezda le cevena zvezda le, treslo bi se celo topcidersko brdo. Koliko god da su iskusni rusi, ne bi im bilo sve jedno... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Milosh76 Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Karte su vec u prodaji, a sudeci po guzvi nece ih dugo biti 800, 1200 i 1500 din
Dimitrije Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Nije Rile bio opasan samo šutevima levom nogom, veći je problem bio što nam je poništavao defanzivni blok na sredini, i vukao većinu njihovih napada kad smo kod toga -_- Kakvog nam je to igrača prodala Zvezda?! http://www.sportskacentrala.com/2017/08/16/bivsi-igrac-spartaka-ostro-po-petkovicu-kakvog-nam-je-igraca-prodala-zvezda/ Opet ruska arogancija. Petkovic nije prodat. Bio je slobodan igrac i doveden je bez obestecenja. Spartakovci su procenili da im je pojacanje.
darkonet Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 odnos u faulovima sinoc je bio 19 : 10 za Krasnodar
levi Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ovde je više u pitanju glupost i bezobrazluk naše sportske žute štampe Ruski bata đora ne spominje Zvezdu, samo standardno kukanje zbog ruske dece
Dimitrije Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Ristic je juce bio odlican. Nikako nije samo leva noga bila opasna vec kompletno njegovo izdanje je bilo odlicno. Npr. Da je uz donalda on igrao u vezi bili bismo znacajno bolji. Istina je da je kod nas retko igrao ovako dobro ali je istina i da nije dobio priliku. Sta da se radi, on vise nije tu. Ni prvi ni poslednji igrac koga nismo dobro iskoristili... Sto se navijaca tice siguran sam da ce biti i kosovskog ciklusa i brace rusa (iako krasnodar bas i nije bratska ekipa) i uefa mafija. Ali bice mrcat stadion, tako da sever nece biti potpuno dominantan i tu ocekujem da ce ostatak tribine da pogura navijanje na pravu stranu. Sto kaze dimitrije, samo zvezda da bude tema i bice super. Da su pametni pa da krene ko na basketu zvezda le cevena zvezda le, treslo bi se celo topcidersko brdo. Koliko god da su iskusni rusi, ne bi im bilo sve jedno... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk U dobra stara vremena kada se nije pevalo "Jedite govna mi smo sampioni" i slicne bedastoce, kada je sever zagrmeo "Zvezda, Zvezda!" a ceo stadion prihvatao to navijanje, grmelo je do Zvezdare. Cuo se huk kada Zvezda krene u napad, kada promasi dobru sansu, ili kada zabije gol. Publika je bila u istom ritmu sa timom i nosila ga kao 12. igrac. To nam treba sada, a ne kosovske zalopojke i bratimljenje sa Rusima (kava su to braca kad cim im to pomenes oni ti arogantno uzvrate sa: "Vi maljenki, mi agromni.")
Apollo Creed Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Sem "Zvezda Zvezda" koja pesma/slogan/šta god bi se još mogla pevati ( a da nije bedastoća)?
renne Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Zato što nemože 90 minuta da se viče Zveda, Zvezda, umori se čovek
gervasius twinkleminkleson Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Treba da se recituje kako su u staaara dobra vremena znali da rade spikeri na radio beogradu
Recommended Posts