Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

Posted (edited)

^

1966.

Edited by Milogled Bluff
  • Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

od meča sa Budućnost: 320.000€

Oly                                 420.000 €

Videoton                        260.000 €

dve nerešene u grupi 2x120.000 €

dve pobede                2x360.000 €

plasman dalje                 500.000 €

samo od UEFA-e (ne računajući tv prava i ulaznice)    2.460.000 €

Hvala. :)

Mislio sam da je veća cifra.. (taman da Vučela obnovi kolekciju kohiba    :fantom:

Posted

Jel se zna koji su mogući protivnici na proleće, ako budemo prvi, a koji su ako budemo drugi u grupi? 

Ako smo drugi, doci ce nam neka ekipa koja je zavrsila kao prvoplasirana ili jedna od cetiri bolje rangirane treceplasrane ekipe iz LS. U slucaju prvog mesta, neko iz grupe drugoplasiranih ili losije rangiranih lsovaca.

Posted

Sjajan mec sinoc, konacno sam uzivao. Malo me nervira cinjenica da kad je protivnik grogi numemo da ga nokautiramo i resimo mec. Kao da nemamo dovoljno snage jer u 1 pol. prvih 20 min skoro pa idealno i onda slobodan pad do prvog zvizduka. Tako isto iu 2 pol od 60 min smo se latentno branili da bi u 80 to kulminiralo u nas katanaco...

Sve u svemu odlicno i cestitke momcima na hrabroj borbi.

Kupovina ulaznica pred samu tekmu je najgore iskustvo jos od vremena sankcija i guranja za 'leb. Sramota za klub

Posted

Sjajan mec sinoc, konacno sam uzivao.

nadam se da se salis.

Posted

nadam se da se salis.

jok more

tako kad izvuces iz konteksta stvarno deluje kao da sam gledao bajku ali mislio sam na borbenost igraca i dobitak proleca, ali naravno da to nije ni priblizno uzitku a tesko i da moze bolje od ovoga, to je sigurno. Mada kazem ako bi hteli svim 90 min da igraju tj kad' bi mogli, da uzivao bih potpuno...

Posted

naravno jbt. aj da se radi o bacanju novcica, il da tekme traju po 3 minuta.

sreca maj es, ko sto su za grcku pricali da su na srecu uzeli evropsko, a oni na svakoj tekmi zavukli minimum po gol.

leprsavost je seksi, al ko voli seksi I leprsavost nek gleda balet, odje se racuna samo lopta u mrezi.

tesko se bas moze raditi o sreci, 4 tekme, po dve pobede i neresene. to je 6 sati fudbala, tako da sve i da vas je u nekim trenutcima fortuna pogledala to veze sa prolazom dalje nema.

Posted

tesko se bas moze raditi o sreci, 4 tekme, po dve pobede i neresene. to je 6 sati fudbala, tako da sve i da vas je u nekim trenutcima fortuna pogledala to veze sa prolazom dalje nema.

+1

I u petoj smo imali 2:0 na poluvremenu, al kums zabranio da se pominje.

Posted

ma nidje veze. niti su se vama poklopili rezultati ostalih utakmica, niti ste dobijali utakmice u kojima je rival bio (puno) bolji.

jednostavno, pokazali ste vise i od obe losijeplasirane ekipe u direktnim duelima i to je to.

Posted

giphy.gif

Sve što su mnogi pisali i govorili o ovoj igri stalo u ovih desetak sekundi. Esencija fudbala.

Posted

Gledam gol na ripitu i i dalje ne verujem da smo ga mi dali u odlucujucoj utakmici u evropi. 

Posted

Ovaj pas Tawambe bi dalo 15% igraca. A pokusalo bi ga 5% fudbalera.

:Hail:

Posted

Jel ovo ponjabolji CG igrac driblao vrhunski i dodao do Tavambe? :Hail: