Milogled Bluff Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 (edited) ^ 1966. Edited November 24, 2017 by Milogled Bluff
Filozof manijak Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 od meča sa Budućnost: 320.000€ Oly 420.000 € Videoton 260.000 € dve nerešene u grupi 2x120.000 € dve pobede 2x360.000 € plasman dalje 500.000 € samo od UEFA-e (ne računajući tv prava i ulaznice) 2.460.000 € Hvala. :) Mislio sam da je veća cifra.. (taman da Vučela obnovi kolekciju kohiba )
Њујоркер Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jel se zna koji su mogući protivnici na proleće, ako budemo prvi, a koji su ako budemo drugi u grupi? Ako smo drugi, doci ce nam neka ekipa koja je zavrsila kao prvoplasirana ili jedna od cetiri bolje rangirane treceplasrane ekipe iz LS. U slucaju prvog mesta, neko iz grupe drugoplasiranih ili losije rangiranih lsovaca.
zakintos Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Sjajan mec sinoc, konacno sam uzivao. Malo me nervira cinjenica da kad je protivnik grogi numemo da ga nokautiramo i resimo mec. Kao da nemamo dovoljno snage jer u 1 pol. prvih 20 min skoro pa idealno i onda slobodan pad do prvog zvizduka. Tako isto iu 2 pol od 60 min smo se latentno branili da bi u 80 to kulminiralo u nas katanaco... Sve u svemu odlicno i cestitke momcima na hrabroj borbi. Kupovina ulaznica pred samu tekmu je najgore iskustvo jos od vremena sankcija i guranja za 'leb. Sramota za klub
Nebojsa Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Sjajan mec sinoc, konacno sam uzivao. nadam se da se salis.
zakintos Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 nadam se da se salis.jok moretako kad izvuces iz konteksta stvarno deluje kao da sam gledao bajku ali mislio sam na borbenost igraca i dobitak proleca, ali naravno da to nije ni priblizno uzitku a tesko i da moze bolje od ovoga, to je sigurno. Mada kazem ako bi hteli svim 90 min da igraju tj kad' bi mogli, da uzivao bih potpuno...
nenad Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 naravno jbt. aj da se radi o bacanju novcica, il da tekme traju po 3 minuta. sreca maj es, ko sto su za grcku pricali da su na srecu uzeli evropsko, a oni na svakoj tekmi zavukli minimum po gol. leprsavost je seksi, al ko voli seksi I leprsavost nek gleda balet, odje se racuna samo lopta u mrezi. tesko se bas moze raditi o sreci, 4 tekme, po dve pobede i neresene. to je 6 sati fudbala, tako da sve i da vas je u nekim trenutcima fortuna pogledala to veze sa prolazom dalje nema.
ZokiAsov Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 tesko se bas moze raditi o sreci, 4 tekme, po dve pobede i neresene. to je 6 sati fudbala, tako da sve i da vas je u nekim trenutcima fortuna pogledala to veze sa prolazom dalje nema. +1 I u petoj smo imali 2:0 na poluvremenu, al kums zabranio da se pominje.
nenad Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 ma nidje veze. niti su se vama poklopili rezultati ostalih utakmica, niti ste dobijali utakmice u kojima je rival bio (puno) bolji. jednostavno, pokazali ste vise i od obe losijeplasirane ekipe u direktnim duelima i to je to.
Mark Rothko Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Sve što su mnogi pisali i govorili o ovoj igri stalo u ovih desetak sekundi. Esencija fudbala.
ZokiAsov Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Gledam gol na ripitu i i dalje ne verujem da smo ga mi dali u odlucujucoj utakmici u evropi.
mlatko Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Ovaj pas Tawambe bi dalo 15% igraca. A pokusalo bi ga 5% fudbalera.
MiddleClass Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jel ovo ponjabolji CG igrac driblao vrhunski i dodao do Tavambe?
Recommended Posts