Azdaja Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 videlo se da ovi ne mogu da izdrze onoliko kidisanje 90 minuta, da nije albanski tim u albaniji lagano bi dobili ove nemace pojma. serem se u uefu i njihove sesire. suma da ga je dao postao bi heroj i igrao bi 10x bolje, opet ne moze na silu. ako ostane X u Ukrajini ok smo i dalje, kod kuce mora da resimo djecake i ove mesare
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 (edited) Đukiću poserem ti se u tvoju igru i taktiku. Pih! Jedva čekam da odeš, smučio si mi se. Edited October 19, 2017 by BlackGeorge
Geo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ma ok je ovo rezultatski ... Ni Dinamo , ni mladi momci nisu se naigrali ovde ... Mnogo biju, trce i fizicki su dupo jaci ...
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nemamo srece, ali nismo je ni zasluzili +1 Ako u sledecem kolu YB dobije Kijev, to bi bilo to do Evrope za ovu godinu, sem nekog suludog scenarija.
crtamOrasi Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Manje bi mucnine osecao da sam se 90 minuta vozio na ringispilu no sto sam gledao ovo. Onaga ko je odlucio da ova grupa umobolnika koja je prodefilovala na levom beku poslednjih godina dobija sansu pre Bogosavca treba silovati tapirom. Manja je razlika u kvalitetu izmedju Marcela i ridjeg no izmedju ridjeg i ove voline.
Cash Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nabijem te na kurac Suma ... Nabijem ja na kurac Ilieva
Plavimost Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Videoton u BGu i ovo su dve najgore tekme godine za sad.
aram Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ajmo malo pozitivno da gledamo na ovo - jedno mučenje je iza nas.
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 videlo se da ovi ne mogu da izdrze onoliko kidisanje 90 minuta, da nije albanski tim u albaniji lagano bi dobili ove nemace pojma. serem se u uefu i njihove sesire. suma da ga je dao postao bi heroj i igrao bi 10x bolje, opet ne moze na silu. ako ostane X u Ukrajini ok smo i dalje, kod kuce mora da resimo djecake i ove mesare Ne sanjaj. U totalnom smo padu formu, ne postoji organizovana igra, sredina nikakva, akcije ne postoje. Bunari se na tawambu dok ne izađe napolje, a kada izađe onda pokušavamo nešto po krilima. Tošić mrtav, Suma mrtav, Janković je....Janković. Ovi skenderbegovci mogu opako da se zatvore, zaključaju se pozadi i ćao đaci. 0 - 0 u najavi u BG-u. Jangeri će nas opako ispreskakati u kontrama u bg-u a mi moramo da napadnemo, da pobedimo. Ako izvučemo nerešeno u Kijevu da slavimo.
El Patron Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne serite za Sumu nije mogao bolje kod te sanse. Da je Salo usao malo ranije mozda bi i uzeli 3 boda
J.R. Cash Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 ako ostane X u Ukrajini ok smo i dalje, kod kuce mora da resimo djecake i ove mesare Kako da resimo kad nista ne igramo? Jedino da nabavimo nova pluca kapitenu. Nesto je pocelo da se desava cim je on usao.
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Djuka nema ništa da zameri igračima. A sebi?
aram Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Da je Salo usao malo ranije mozda bi i uzeli 3 boda Salo ima snage tačno za 4ipo minuta...
MocaVukotic Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 čisto sumnjam da je suma mogao više u onoj šansi na kraju, dok je stigao do lopte golman mu je već bio u faci. inače, čini se sasvim solidan golman. inače, čini se da nemamo šta da tražimo u evropi. mi-đu odlazi!
Recommended Posts