aram Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ogavno je uopšte sve ovo, i njihovo krljanje i naše neznanje.
April Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 I ko umesto Tošića. Ožegović(kad već nije poveo malog Đoleta), da bi Tavamba otišao na svoju prirodnu poziciju i odigrao nešto. Ideja da Tavamba bude jedini špic je glupa po svakoj osnovi. Pri tome, Ožegović je korisniji u visokom presingu, kad su ga već odabrali za večeras.
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Skenderbeg je mediokritetska, ali solidno organizovana ekipa, a i bolje se snalaze u ovom kriterijumu sudjenja. Partizan odavno nije u formi, Tosic je tek izasao iz povrede, tesko je ocekivati mnogo bolje. Suma prenervozan, ili potez vise, ili kasni za korak. Oba Miletica kriticna u prvom, da nije bilo Mitrovica vec bi oni vodili. Pa moraće Đukić da nađe formu veoma brzo, jer nam se smeši ispadanje iz evrope ako večeras ne dobijemo. Teško ćemo mi pobediti Jangere u Bg i izvući makar nerešeno u Kijevu. Čim se mučimo protiv ovih drvoseča, onda znamo koliko je sati.
Aleksandar88 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Dinamo poravnao. Sent from my iPhone using Tapatalk
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Opet bunarimo, naravno nista kroz sredinu. 2:2 u Kijevu, barem nesto. Kakva dva kiksa Evertona, uz gluposti kapitena i hronicno pogubljenog Jevtovica. Opet nas Mitrovic vadi, sledeci put primamo gol ako im napravimo kontru. Edited October 19, 2017 by Toni Sumaher
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 (edited) Ogadio mi je ovaj djukicev fudbal... Nijednu organizovanu akciju da napravimo. Kad bi imao obraza sam da ode. In Tosiću izadji više iz te misje rupe. Gde si? Edited October 19, 2017 by BlackGeorge
Azdaja Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne moze ovo udruzenje mesara da izdrzi 90 minuta krljanja. Uzasni su.
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Bijemo i mi, samo manje. Sudija drzi kriterijum. Everton se raspada u drugom pol. Edited October 19, 2017 by Toni Sumaher
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Taman htedoh da kažem da sam na tawambinom mestu tražio bih da izadjem napolje pa da vidim da li će krenuti da igraju fudbal napokon. Kad ono Tawamba mase klupi i traži da izadje.
Aleksandar88 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ja uopšte ne kontam ko vama treba da bude kreator. Suma je previsoko, krila nešto zuje, a Tawbi treba parnjak. Ekipa kao da je po pola presečena na odbranu i napad. Niko ko će to da poveze. Sent from my iPhone using Tapatalk
sekretar Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Kakva lopta Sume Sent from my .... using Tapatalk
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ja uopšte ne kontam ko vama treba da bude kreator. Suma je previsoko, krila nešto zuje, a Tawbi treba parnjak. Ekipa kao da je po pola presečena na odbranu i napad. Niko ko će to da poveze. Sent from my iPhone using Tapatalk Naravno, kukamo mesecima ovde sto nisu doveli ozbiljnog igraca slicnog Krsticicu.
April Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne bih da ureknem, ali smo sa ovim Mitrovićem uboli premiju.
Geo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Sto ne menja Tawambu vise ? MW51 mora da udje ... edit:al mi je tajming posta ... Edited October 19, 2017 by Geo
Recommended Posts