Матрикс Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Klub je pozvao navijače da u što većem broju podrže igrače Radničkog na poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak superligaškog takmičenja u koje Radnički ulazi sa neskrivenim evropskim ambicijama. Utakmica na “Čairu” počinje sutra od 14 i 30.
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Povedi Pevac one fine ribe sa tvoje teme i dodjite da gledamo. Loga antena gleda pravo na najvisu tacku Nisa. Ima zuti klaker i kondomi iz 1998.
MaErAkLoIJA Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 (edited) http://www.mozzartsport.com/vesti/cukin-grom-pred-start-sezone-mudrinski-kupljen-za-200-000-evra-stize-i-sasa-jovanovic/172963 Е тако. Ovako se sklapa sampionski tim a skromno kazu da su u prva tri, cetiri tima. Mi dovedosmo pojacanja iz prve lige i igrace koji greju klupu a Klisura nam skup i najavljujemo borbu za titulu Edited July 18, 2017 by MaErAkLoIJA
Redrooster Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Povedi Pevac one fine ribe sa tvoje teme i dodjite da gledamo. Loga antena gleda pravo na najvisu tacku Nisa. Ima zuti klaker i kondomi iz 1998.Ko Bora todorovic u floyda :)
martick Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Moj prijatelj radi dizajn fudbalskih dresova,da ostanes bez daha kako radi,ako je neko blizak upravi,neka se javi!
Rumpelstiltskin Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Brzog nema nigde u groblje. Pozajmica i titula je nasa.
Constantin Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Moj prijatelj radi dizajn fudbalskih dresova,da ostanes bez daha kako radi,ako je neko blizak upravi,neka se javi! Mislim da je na snazi još uvek ugovor sa Djakom..Hummel.
martick Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Pazi Hummel ostaje kao tehnicki sponzor ali sa njegovim dizajnom!
Constantin Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 (edited) Pazi Hummel ostaje kao tehnicki sponzor ali sa njegovim dizajnom! Teško je da to može tako. Naravno, bilo bi mi drago, verujem da bi dizajn bio nalik na Naai...koji su po meni , posle adidasa najlepši dreosovi koje smo nosili. Takođe me extremno nervira što smo posle utakmice sa Napretkom zapostavili bele dresove koji su, po meni, najlepši u ovoj Hummel kombinaciji... edit: kad kažem nalik na NAAI...mislim pre svega na motive na dresu, nešto u tom stilu gde je tema Niš i sl. Edited July 18, 2017 by Legenda
martick Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Kontam! Klub posalje Hummelu dizajn kako hoce da im izgledaju dresovi i to je to,mislim da je izvodljivo! Trenutni izgled je kao rukometni(nasa repka je nosila godinama)! Prijatelj bi uradio 3-4 varijante pa da navijaci glasaju,ili neko iz kluba da odabere!
Constantin Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Kontam! Klub posalje Hummelu dizajn kako hoce da im izgledaju dresovi i to je to,mislim da je izvodljivo! Trenutni izgled je kao rukometni(nasa repka je nosila godinama)! Prijatelj bi uradio 3-4 varijante pa da navijaci glasaju,ili neko iz kluba da odabere! Nema koga to u klubu interesuje...
Recommended Posts