MaErAkLoIJA Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ostade jos jedan golman za koga se nadam a bio je pomenut pre neki dan. Svi su doveli pojacanja na vreme od klubova koji preferiraju gornji deo tabele. Neki imaju iste trenere, drugi iste igrace a mi i novog trenera i nove igrace i kasnimo i sa dovodjenjem pojacanja i sa uigravanjem. Igru ce da trazimo tamo u decembru. Stra me vata od Cuke, Vojvodina uvek ima tim da napadne trece mesto a sada su tu i Napredak koji se iz dana u dan pojacava i nema mnogo trzavica u timu kao i Lucanci koji spremaju tim za kvalifikacije i sigurno nece poceti prvenstvo slabiji nego sto su ga zavrsili. Tu je i Vozdovac koji vec ima kontinuitet u radu sa dobrim strucnjakom i dosta jak tim kao i podmladak. Mi imamo potencijal u mladim igracima i to bi trebalo da nam garantuje opstanak sa par pojacanja ili bar sa par potpisa ovih starijih igraca.
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ne znam oddakle ti to...mi ne kupujemo golmane čiji je tim upao u Ligu, nego ko je ispao...i po mogućstvu da bude "kao nov" da nije branio u tekućem prvenstvu više od 90 minuta. U celofan hahahaha
MaErAkLoIJA Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Kako rece Jocic u Trece poluvreme, il ce bude mnogo dobro ili mnogo lose. Trece nema !
levi Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Čuka je po svemu među 3 kluba u zemlji, u regularnoj ligi bi bili kandidat za titulu, ali treće mesto ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Pa onda Vojvodina, u blagoj prednosti u odnosu na sve ostale u borbi za 4. mesto
Constantin Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 (edited) Čuka je po svemu među 3 kluba u zemlji, u regularnoj ligi bi bili kandidat za titulu, ali treće mesto ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Pa onda Vojvodina, u blagoj prednosti u odnosu na sve ostale u borbi za 4. mesto Ne zaboravi Lučance i Čarapane...mislim da su u prednosti nad Vojvodinom. edit: i da, što se tiče Čuke....nije u prva tri tima u zemlji...po dugovanjima ;) Edited June 22, 2017 by Legenda
Gradina Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Prvi citat: Istina je da je ponuđen novi ugovor Stojanoviću, u kontaktu smo, čuli smo se tog dana i ja sam pisao jedan tekst. Caki mi je potom poslao poruku i rekao da mu je nekoliko sati kasnije Tončev ponudio malo bolje uslove ali je on to odbio jer su bili ipak loši, a i sam taj tretman je bio takav da je jedino logično bilo ODBITI. Citat dva: Aci se nudi umanjenje ugovora, ako ne odbije i on će biti suspendovan. Već su suspendovani Popara, Bulatović... Ono što me brine je što se pojavila još jedna struja, pa sada SPS tera svoju struju i priču, a druga struja SNS gura svoju struju. Tončev doveo svoje igrače, o kojima stručni štab ima veoma loše mišljenje, Gašićevi dovode neke svoje igrače... eto, ukratko. Nisam više medij, al eto da javim :))) Poenta je sledecaUgovori koji su na snazi su transparentni, overeni u FS. Uprava ( Propadalo ) zahteva od igraca da raskinu te ugovore uz obećanje novog od 01.07 Obećanje ludom radovanje Šta ako te nove ne overe u FS iz bilo kog razloga. (1.Neće ili ako 2. FS stavi zabranu registracije)
ackonish Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Poenta je sledeca Ugovori koji su na snazi su transparentni, overeni u FS. Uprava ( Propadalo ) zahteva od igraca da raskinu te ugovore uz obećanje novog od 01.07 Obećanje ludom radovanje Šta ako te nove ne overe u FS iz bilo kog razloga. (1.Neće ili ako 2. FS stavi zabranu registracije) U potpunosti sam saglasan sa svime gore napisanim. Ali dodao bih da se to trazi i od trenera Stankovica... Kolega sa Srbija sporta lepo napisa9, transparebtnost je u potpunosti zamenila misterioznost...
Constantin Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 U potpunosti sam saglasan sa svime gore napisanim. Ali dodao bih da se to trazi i od trenera Stankovica... Kolega sa Srbija sporta lepo napisa9, transparebtnost je u potpunosti zamenila misterioznost... Opšta tišina....tačnije ;)
Gradina Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 U potpunosti sam saglasan sa svime gore napisanim. Ali dodao bih da se to trazi i od trenera Stankovica... Kolega sa Srbija sporta lepo napisa9, transparebtnost je u potpunosti zamenila misterioznost... Znaci pratis znaš. . .drago mi je da ne bude da izmišljamJedino ne znam šta je u omladinskoj školi. Tamo je pauza pa ne mogu da isčupam sta i da li išta planiraju
ackonish Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Znaci pratis znaš. . .drago mi je da ne bude da izmišljam Jedino ne znam šta je u omladinskoj školi. Tamo je pauza pa ne mogu da isčupam sta i da li išta planiraju Skola u govnima, zele da najure bimbu, da najure Gorana Jovanovica, a da skolu vodi Boban Dimitrovic ( ili kako vec se preziva Pakultov pomocnik...) treneri ne zele da rade u ovakvim uslovima... jovica vec otisao
Gradina Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Skola u govnima, zele da najure bimbu, da najure Gorana Jovanovica, a da skolu vodi Boban Dimitrovic ( ili kako vec se preziva Pakultov pomocnik...) treneri ne zele da rade u ovakvim uslovima... jovica vec otisaoGoran otisao . . . Za Jocu će bude borba do Kokeze sa sve medijima. Joca gde ode deca će 70% njih da krenu za njim. . .
Goranz Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Boban Dmitrović, nekad uspešni reprezentativac koji je nakon odiseje u nacionalnom timu ostvario senzacionalan transfer iz Šturma u Borac iz Čačka? Mislim da onda nemate razloga za brigu.
Gradina Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1208004312662218&id=348247908637867 Toliko
Recommended Posts