Rumpelstiltskin Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 japanac je mornar paliluac, glas za komsiju
Rumpelstiltskin Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 mada, ako gledamo trenera i gazdu, rados bi bio pravi kapiten 2 minutes ago, Real sa Nišave said: Nije više. Preselio se kod Šivaru. pa zato li ga nema nesto na pijac ... pljuc, toe bila sansa za dres
Dali_man Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 I? Sta kazu qurave beogradske? Jel gi upropastio sudija, unakazio, nije gi dao da igraju? Cudo da i oni nesu legali na travu... Pitanje od miliun dolara, zbog cega ovako nismo "krljali u meso" protiv vecitih? Aca kapiten i Noma kapiten su bili na ivici da popiju drugi zuti zbog ostrijih startova, sve prstalo na terenu veceras. Utisak, ne veceri neg celog prvenstva, je nedosudjen penal nad Pavkovim. Svi oni penali koje nam sudije svirale kad se zberu nisu bili tolko ocigledni kolko ovaj nad Pavkovom sinocke. Menjam tu Evropu za 5 lakih komada protiv Lala...
Captain_Darling Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Значи први гол Станисављевић а не Славиша, ко ми крив кад касним 5 минута на утакмицу
Rumpelstiltskin Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 10 minutes ago, Captain_Darling said: Значи први гол Станисављевић а не Славиша, ко ми крив кад касним 5 минута на утакмицу interesantno je da niko od prisutnih na istoku nije znao ... a i tesko ih je razlokovati, ko jednojajcani
MaErAkLoIJA Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) Eva malo i ja kako sam video utakmicu. Najbolja partija od pocetka sezone ili bar u prve tri. Dosta trcanja, lepo odradjen visoki presing zahvaljujuci trcanju celig tima, najzad smo videli i prave kontre i bas to kontre, mnozina. To je bila iskorenjena stvar u nasem timu. Noma dosta znaci timu i videlo se koliko je falio. Stanisavljevic odigrao prvu celu utakmicu. Micic vezao dve odlicne partije i on nam je jedini igrac u super formi trenutno. Nisu mogli da mu oduzmu loptu, driblao, isao unapred, delovao superiorno u odnosu na protivnicke igrace. Samo da nastavi. Inace stvarali smo dosta sansi a golove smo davali slucajno sem treceg koji je bio iz ofsajda cini mi se. Uz ovakvu igru ne bi trebali da brinemo za golove ali uz nasu odbranu moramo biti zabrinuti za nasu mrezu. Mnogo fali jedan dobar stoper. Inace sudija sudio domacinski pa kako smo povecavali vodjstvo tako se kriterijum ujednacavao. Glavni utisak je onaj start Mijailovica i Ace kada je namerno naleteo na igraca bez lopte. Po meni oba starta su za zuti. Aca je imao zuti i nije mi jasno sa kojom pamecu je onako startovao? Ipak nije sudjenje bilo strasno, domacinsko jeste i nista vise od toga. Pre ove sezone bi verovatno ostali sa igracem manje. Vojvodina podize formu polako i treba ocekivati pravu borbu. Njihov trener polako sklapa kockice i mislim da ce postava koja je igrala protiv Partizana istrcati i protiv nas. Ako nasa odbrana bude na visini zadatka uz ovakav presing kakav smo demonstrirali protiv Vozdovca, mislim da ce biti zeznuto dok ne postignemo gol. Posle toga ce ici sve mnogo lakse, ako se ne povucemo naravno. Vosa igra na posed i kreira igru od odbrane. Ako damo gol jedan kontrolisani presing bez ispadanja na zadnju liniju i da ih drzimo pod stalnim pritiskom. Ako se povucemo dozvolicemo im da igraju svoju igru a mi ne znamo da se branimo. Inace Aksentijevic u strasnom padu forme, Aca mu je pokazao kako treba da igra. Zivkovic da nauci da ispucava loptu pod hitno. Edited April 30, 2018 by MaErAkLoIJA
Dali_man Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 Aca Jovanović ponovo kapiten Radničkog, zamenik mu je Noma Recko sajkolog.
Constantin Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 off Recko će ga ispuši za SL...kako stoje stvari Proleter NS i Metalac će u Superligu. Šteta....na samo sat vremena vožnje, još jedan južnjački derbi...drž' se Recko, nameštaj, šta god....
Rumpelstiltskin Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 RADNIČKI N. - VOJVODINA Subota, 05.05.2018, 18:00Delegat: LUKIĆ ČaslavGlavni sudija: PIPER PetarPrvi pomoćni sudija: JOVANOVIĆ VladimirDrugi pomoćni sudija: KURČUBIĆ NenadČetvrti sudija: GRUJIĆ Danilo kvota za sada 1.22
Constantin Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 15 minutes ago, Rumpelstiltskin said: RADNIČKI N. - VOJVODINA Subota, 05.05.2018, 18:00Delegat: LUKIĆ ČaslavGlavni sudija: PIPER PetarPrvi pomoćni sudija: JOVANOVIĆ VladimirDrugi pomoćni sudija: KURČUBIĆ NenadČetvrti sudija: GRUJIĆ Danilo kvota za sada 1.22 Mnogo.... https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sudija-petar-piper-glavni-junak-fudbalske-price-izmedu-radnickog-i-vojvodine-14-05
Recommended Posts