Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2017/18

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Na delu je zavera protiv Partizana orkestrirana iz centara moci na cijem je celu FK Zemun.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

1144

• Rumpelstiltskin

1000

• MaErAkLoIJA

605

• Dali_man

425

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, Dali_man said:

Manite se ljudi...mi smo amateri za njih. Oni su tako prošle godine titulu uzeli. Oteli. Ne potcenjujte Vučelu... :)

Posted
12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

u pravu si

mada nisam siguran da se ova poljana uopšte može nazvati stadionom

WOW! Pao sneg usred zime i potpuno vas iznenadio! Sram da ga bude!

Inace, vi ste vasu poljanu sredili od vasih para a sve zahvaljujuci vasoj sposobnoj upravi

Generalni sekretar FSS Zoran Laković boravio je prethodnih dana u sedištu UEFA kako bi obezbedio sredstva za uklanjanje nedostataka na Marakani i Humskoj, a sve nakon zgrožavanja,najpre, Francuza, a zatim i selektoraDika Advokata terenom na stadionu Partizana.

http://partizanvestii.blogspot.rs/2014/09/uefa-renovira-stadion-jna.html

Vidim i sudija vam ne valja. Kakvo god da je stanje Caira, ovaj pritisak koji ste krenuli da vrsite je toliko jadan, bedan i mizeran da prosto reci nemam. Nit nasa svacionica ima saunu i jakuzi, nit bi nam to pomoglo sutra sve i da ima. Kakvi su uslovi vama, takvi su i nama. Ako ste bolji, izadjite na teren i pobedite. Nemojte unapred da kukate na sve i svasta kao najvece picketine.

Posted

alo bre ko priča o travi lopate u ruke i zajedno sa tončevim da se lopata

a posle možete ko kruševljani da preorete teren, možda padne poloja mrvica sa stola

Posted

Šta se raspravljaš sa osobama koje tako dočekuje jedinog poštenog reprezenta srpskog fudbala na međunarodnoj sceni i jedinog iskrenog borca za boljitak domaćeg sporta... navikli da se kod njih sve rešava preko mafijaša u raznim Ludogorecima pa misle da tako može i u našoj Srbiji.

Posted

Moram nesto da se ispovedam. Kad sam is'o u Bugarsku na more, stali smo bas tu pored stadiona. Priteralo me ono bas zesce a nigde WC-a. Samo sam svukao sorc i iskenjao se k'o zivotinja, pored stadiona. Prastajte!

Posted

Ti si znaci pripadnik frakcije Gologuzi, ti se pojavljuju samo kad partizan igra u Nisu. Pazi se dozvoljenih, zabranjenih i zaboravljenih frakcija

Posted

pusti sirotinju, čuj u bugarsku na more . ... Verovatno je kleko kod severne tribine i grafita "gostujući navijači pušite kurac "

navika, sta li je....

Posted

Koja bruka u Bugarsku na more, dno

Posted
9 minutes ago, W.F.C. said:

Ti si znaci pripadnik frakcije Gologuzi, ti se pojavljuju samo kad partizan igra u Nisu. Pazi se dozvoljenih, zabranjenih i zaboravljenih frakcija

971046_617526851625569_1224505512_n.jpg.539fd3b19f625aaf5c8773e5998d6fec.jpg

grobari jug

jer vi ste to trazili

Posted

Kako sam pomen reci Ludogorec stvara patnju

Posted
7 minutes ago, W.F.C. said:

Kako sam pomen reci Ludogorec stvara patnju

Jel ? Za nisu njeknja crveni spusili od braće Bugara ?

Posted

jbt kakvi ste to ljudi, 

a morao sam to da izbacim iz sebe :-(

Posted
1 minute ago, zakintos said:

jbt kakvi ste to ljudi, 

a morao sam to da izbacim iz sebe :-(

kako li te na putu tvog letovanja iz snova put nanese bas kod stadion, nek ti je alal ...... Ako si se ti prosro, da si živ i zdrav

Posted

I sva je prilika da je razlaganje tih izlučevina dovelo do urušavanja stadiona i svlačionica. Zatr(ova)o si fudbal u Nišu a tražiš da ti oproste.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...