Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) Otkazuj! (jer ne stizem na stadion zbog posla:) Edited March 2, 2018 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 jel se ovako dočekuje šampion i osvajač kupa? kakav stadion takvi i ppp navijači
Dali_man Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakav stadion takvi i ppp navijači šampioni
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 sreća te tehnika nije uznapredovala dovoljno, inače bi štipao amonijak za oči
MiddleClass Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel se ovako dočekuje šampion i osvajač kupa? kakav stadion takvi i ppp navijači A nasao si koga ces citirati. Najostrascenijeg grobara na tviteru...
levi Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 4 minutes ago, MiddleClass said: A nasao si koga ces citirati. Najostrascenijeg grobara na tviteru... novinar informera? ako se to tamo tako zove
Dali_man Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sreća te tehnika nije uznapredovala dovoljno, inače bi štipao amonijak za oči Mi navikli. Tako je svaki put kad dodjete. Za ovakvo stanje Caira, odavno je trebalo nekog okaciti o reflektore da visi obesen za muda.
Goranz Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ništa, sledeći put kada dođu u Beograd neka ih u svlačionici sačekaju popaljena i izlomljena bugarska znamenja.
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 20 minutes ago, MiddleClass said: A nasao si koga ces citirati. Najostrascenijeg grobara na tviteru... ni blizu
Constantin Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 22 minutes ago, MiddleClass said: A nasao si Od kad groblje nosi crvene boje ? To je naša svlačionica, mi smo navikli.... 3 minutes ago, Goranz said: Ništa, sledeći put kada dođu u Beograd neka ih u svlačionici sačekaju popaljena i izlomljena bugarska znamenja. Nije fer...mi vam nismo tražili domovnice... :P
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 29 minutes ago, Dali_man said: Mi navikli. Tako je svaki put kad dodjete. Za ovakvo stanje Caira, odavno je trebalo nekog okaciti o reflektore da visi obesen za muda. zapišavate rodjeni dtadion jer ne volite goste. zanimljiva taktika, doduše ovi vaši parnjaci su sipali u kese i gadjali igrače verujem da će sledeća generacija meraklija evoluirati i koristiti kese
Dali_man Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zapišavate rodjeni dtadion jer ne volite goste. zanimljiva taktika, doduše ovi vaši parnjaci su sipali u kese i gadjali igrače verujem da će sledeća generacija meraklija evoluirati i koristiti kese C
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 u pravu si mada nisam siguran da se ova poljana uopšte može nazvati stadionom
Recommended Posts