Constantin Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Ispravite po portalima izgleda nije Tri F kovic nego Tri P kovic. I na trensfermarktu i na njegovoj youtube prezentaciji stoji Tripkovic. Jeste...Tripković je...i nije onaj iz Javora. Taj u Javoru je rođ.1993, ovaj je godinu dana mlađi...
Constantin Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Ćira i Brzi imaju dozvolu Đukića da mogu da promene sredinu...
MaErAkLoIJA Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 (edited) Zamisli kada bi skockali odbranu: Zivkovic (Kljajic) - Aksentijevic, Miladinovic, Cirkovic, Milosevic CZ(ili Burekovic, Elmonir) Zamene Raul, Simunovic, Stankovic, Raspopovic Brzi odlicno resenje za stabilnost u sredini ali njemu treba igrac kao Noma uz Tomica bi bili dosta spori. Edited December 20, 2017 by MaErAkLoIJA
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 4 hours ago, Legenda said: Ćira i Brzi imaju dozvolu Đukića da mogu da promene sredinu... Ajde Legendo pisni neki clanak o tome , da stvorimo pritisak na sportskog da reaguje, malo spekulacije, ovo ono:)
MaErAkLoIJA Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Kad bi vratili Marjanovica i Djurickovica uz Arsu, Cakija, Slavisu imali bi najkreativniji vezni red uz blizance mada Partizan se i nije nesto ubio od kreativnosti. Stvarno mislim da trebamo da mislimo o jos jednom beku jer tesko ce se desiti da na trzistu bude ovoliko kvalitetnih a slobodnih levih bekova. Ne znam sta se desava sa Kojicem ali ne bih imao nista protiv da se vrati jer dosta pokriva prostor, agilan je i kada bi skockali ovakvu sredinu mislim da bi se idealno uklopio. Vratio bih Cirkovica i mislim da ako ima pameti nece se zaletati sa inostranstvom vec bi trebao da bude standardan u nekom klubu i da vrati formu.
Constantin Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 (edited) 4 hours ago, MaErAkLoIJA said: Zamisli kada bi skockali odbranu: Zivkovic (Kljajic) - Aksentijevic, Miladinovic, Cirkovic, Milosevic CZ(ili Burekovic, Elmonir) Zamene Raul, Simunovic, Stankovic, Raspopovic Brzi odlicno resenje za stabilnost u sredini ali njemu treba igrac kao Noma uz Tomica bi bili dosta spori. Aksentije je na vratima Partizana i pre će on na JNA nego Đuričković nazad. Za Đuričkovića je zainteresovan Xanti, valjda je još uvek. Zna Pera kako se dolazi do para kod nas, a zna i Brzi tako da mnogo teško....Tončev ih plaća, umesto u evrima ili bitkoinim,a u nekakvim "tončevkoinima"....nije takva menjačnica otvorena još kod nas...teško, a bilo bi lepo. Seo bi Brzi ovom timu kao.....doope na nošu. 3 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ajde Legendo pisni neki clanak o tome , da stvorimo pritisak na sportskog da reaguje, malo spekulacije, ovo ono:) Nema tu pritiska....veži konja 'de ti gazda kaže....ja lično smem da potpišem da bi Marko skockao tim da svako ko prođe protiv nas sa manje od 2 razlike, da bude presrećan, ali nije do njega. Oncedi suvu drenovinu...... P.S. @ Mare...jel si zapratio Burekovića na instagram :P ???? Edited December 21, 2017 by Legenda
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Burekovic prati Mareta, on mu manager:) Mada nije lose levo bekce realno, a i El Monir je slobodan - mozda i bolji igrac. Ali Stane igra u zivotnoj formi, ne znam sta da vam kazem
MaErAkLoIJA Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Nemam instagram Stane igra u zivotnoj formi ali treba nam nas bek kada se Subic vrati u Partizan a Stane mozda proda. Zacas prodje polusezona pogotovu ova prolecna.
martick Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Burekovic ims nekoliko ponuda iz inostranstva,takp da nema ni promil sanse da dodje u Radnicki!
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 1 minute ago, martick said: Burekovic ims nekoliko ponuda iz inostranstva,takp da nema ni promil sanse da dodje u Radnicki! Pa i Radnicki je za njega inostranstvo Bio malopre Sava Radic iz Cuke nesto kod mene na poslu sa kevom, kaze zvao ga Djumi da dodje u Radnicki, da bi imao mesta...
martick Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 7 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Pa i Radnicki je za njega inostranstvo Bio malopre Sava Radic iz Cuke nesto kod mene na poslu sa kevom, kaze zvao ga Djumi da dodje u Radnicki, da bi imao mesta... https://sportsport.ba/fudbal/burekovic-imam-dvije-ponude-iz-premijer-lige/262264
MaErAkLoIJA Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Krece Toncev cirkus! Na pragu dva igraca Partizana, dva igraca Cuke i moguc odlazak trenera!
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Svi sem Lagatora bi bili pojacanja, Regan i Cirkovic bi bili posebno dobra prica. A ovo sa Djumijem mi se uopste ne svidja, pretera ga ovaj, najbolje da on bude trener...
MaErAkLoIJA Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Izgleda dok je Toncev tu mora da se naviknemo na toplo-hladno. Ta njegova ambicija za instant uspehom bez para je jako stresna za sve. Bio bih mnogo zadovoljniji da je stabilizovao klub, doveo dobrog trenera i omogucio mu da radi. Leto, zima dva, tri dobra igraca i dva tri mlada. Pokrene skolu i mozda ne ove ali vec od sledece godine bi se nadali Evropi. Cak ako se kockice poklope moze i do instant uspeha ali da on nije sam sebi cilj. Sto se tice aktuelnih pojacanja igraci koji dolaze iz Cuke mogu da eksplodiraju ili da se uguse jer dolaze u klub koji ima dvanaestog igraca. Regan je odlicno igrao u Napretku ali je u zestokom padu forme. Moze da mu prija nasa sredina i ako postoji mogucnost da ga dovedemo mislim da necemo da pogresimo. Isto mislim i za Lagatora on nikad nije ni igrao u klubu sa organizovanim navijanjem pa uz adekvatnu atmosferu moze i on da iscedi koji kvalitet vise. Za Partizanovce je druga prica. Prednost je to sto je kod nas manji pritisak, Cirko se vraca kuci i ako je upola karakter kao Zivkovic (M) mozemo da ocekujemo da zablista. Meni je najveca nepoznanica ElMonir koji je kvalitetan igrac i koji je poceo da pokazuje znake budjenja i u Partizanu ali pomalo pa je rastanak bio ocigledan. Slicna prica kao i sa Subicem. Moze mnogo da nam da a moze isto kao i Subic.
Recommended Posts