MaErAkLoIJA Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ko ti repstativac?Stankovic Evo Basa slobodan. 34 mu je leta i mogao bi jos godinu, dve po ove nase poljane https://www.transfermarkt.com/marko-basa/profil/spieler/17179
Constantin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Пре око 2 Најдаље до пола 3. Суди Бојан Николић...не може да омане.
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Znam da stanoju tako zvao,hvala. Pa to su nasi repstativci. Stanoja zapalio u bosnjacku mahalu, ostao je Stanko, ostala je tuga
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) A Mrka nije? :) Mrka je mladinac, ko i Apostol. Ovi kapaciteti bili kod Mulsina Edited August 11, 2017 by Rumpelstiltskin
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Nego Pevac, ti si odgledao dve zadnje tekme. Noma,Raul, Mrka Trava Golubović su van stroja, eto info. Napisi tvojih 11, ti mu dodjes najobjektivan od svi :)
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 3/3 ne mislim od optimizam vec od prvih 11
Redrooster Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) Živko dobar Aksentije dobar Milivoje neprimetan ali radi poso Stankovic promenljiv Kovačević mekan Subić mekan Arsa dobar Pavkov ima mesta za jos bolje Aca standardan Milutina bih pre pustio pre slavise Pustio bih i Ljubisavljevica kurpulentan je i dobar. Edit: Trener pusta sta ima na raspolaganje mi odavde ne znamo u kakvo su stanje igraci koji su mu dostupno pa verovatno kombinuje sta ima. Edited August 11, 2017 by Redrooster
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Živko dobar Aksentije dobar Milivoje neprimetan ali radi poso Stankovic promenljiv Kovačević mekan Subić mekan Arsa dobar Pavkov ima mesta za jos bolje Aca standardan Milutina bih pre pustio pre slavise Pustio bih i Ljubisavljevica kurpulentan je i dobar. Edit: Trener pusta sta ima na raspolaganje mi odavde ne znamo u kakvo su stanje igraci koji su mu dostupno pa verovatno kombinuje sta ima. danke jos bard zborista kad bi napisao, pa da zatvaramo konkurs
Constantin Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 Ispustili ste najstandardnijeg, Simunovića. Ljubisavljević mislim da više nije u klubu. Mislim da bi idealni sastav bio: Živković Aksentijević Raul Novi štoper Subić Kovačević Tomić Arsić Caki Mrka Pavkov Za prekosutra mislim da će izaći Žile Aksentije Mijajlo Simun Subić Kovač Tomlke Arsa Goluban (ako se oporavi, ako ne Caki će u prvih 11) Humac Ozil Ne znam šta je s Mrkom....?
Redrooster Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 (edited) Moj minus za simuna a i golub je extra bio na zemunu. Mrka bio slab na zemun mozda ga odmorio malo. Edited August 11, 2017 by Redrooster
Recommended Posts