Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 I ja to kazem, gledaj kolki red na Naisu, nego sporo prolaze zbog Turaka. Ma nema greske;)
Redrooster Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Optimizam gospodo, optimizam, a ne zvezda i partizan. U se i u svoje kljuse. Pa onaj tim iz kupa uefa se pravio od 75... I pored sve tadasnje infrastrukture trebalo vreme, a tek sad? Ne dizite ruke odma. Koja smo rupa na svirali u drzavu? 6-7? Pa sta ostane od "gradje" na kraju tako ce praimo kucu :)
Constantin Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) Optimizam gospodo, optimizam, a ne zvezda i partizan. U se i u svoje kljuse. Pa onaj tim iz kupa uefa se pravio od 75... I pored sve tadasnje infrastrukture trebalo vreme, a tek sad? Ne dizite ruke odma. Koja smo rupa na svirali u drzavu? 6-7? Pa sta ostane od "gradje" na kraju tako ce praimo kucu :) Da,da sećam se...prvotimci su nam imali preko 1000 utakmica zajedno....sad toliko ne možeš da nabereš u celu ligu.. P.S. da me neko pogrešno ne shvati...prvotimci su nam imali u proseku po 100 i više utakmica u dresu Radničkog... Edited August 1, 2017 by Legenda
Rumpelstiltskin Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Prike jel doterujes balvani u carski grad? Samo ako su od Hrasta Luznjaka. Mrka kapa.
MaErAkLoIJA Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 (edited) Raspopović, Courage....... ???????? Dosli, nisu ??? Ima li tko jos u beležnici??? Edited August 1, 2017 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Mare, da ne kopam po postovima od pre par nedelja, mesto sto si znatizeljan i nestrpljiv ko mlada siparica, mogao bi da se pokajes za defetizam i uprava napolje u najavi.
MaErAkLoIJA Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Mare, da ne kopam po postovima od pre par nedelja, mesto sto si znatizeljan i nestrpljiv ko mlada siparica, mogao bi da se pokajes za defetizam i uprava napolje u najavi. Jos uvek stoji sve sto sam rekao, nije se pomerilo za pedalj. Obzirom da nisi citao moje carsave stoji i ovakav tvoj komentar.
Rumpelstiltskin Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Jos uvek stoji sve sto sam rekao, nije se pomerilo za pedalj. Obzirom da nisi citao moje carsave stoji i ovakav tvoj komentar. Dosta mi je jedan Rat i Mir
Rumpelstiltskin Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) Mondo spominje Branislava Trajkovica Edited August 2, 2017 by Rumpelstiltskin
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 http://mondo.rs/a1029478/Sport/Fudbal/Nikola-Kovacevic-stize-u-Radnicki-Nis.html Moze i Trajkovic, malo je vise sirovina, ali opet bolje od svega sto imamo...
Constantin Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 http://mondo.rs/a1029478/Sport/Fudbal/Nikola-Kovacevic-stize-u-Radnicki-Nis.html Moze i Trajkovic, malo je vise sirovina, ali opet bolje od svega sto imamo... Može i Trujić, neće se baci.... ;) Mali Toti potpisao 3 godine za bosansku Slogu iz Siminog Hana. http://fkslogasiminhan.ba/tabela/ Umesto prepolovljene plate i nikakvih garancija da će biti licenciram u našem klubu, ovim potpisom je dobio "nešto na ruke" plus skoro 5 puta više nego što mu je ponudio matični klub.
Recommended Posts