Constantin Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Podjoše li napokon za prestonicu Zar nisu juče, standardno? Ti ne odgovori...?
MaErAkLoIJA Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 (edited) Evo ovo je moja zelja da ga uparimo sa Nomom :) https://www.transfermarkt.com/vanja-markovic/profil/spieler/256190 Moze i vec pominjani Stevan Lukovic, on je dao gol sada protiv Mladosti. Edited July 23, 2017 by MaErAkLoIJA
Gradina Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Zar nisu juče, standardno? Ti ne odgovori...? Juce su rekli sutra . . . Nema spavanja po gradu na vodi. . .
Constantin Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Juce su rekli sutra . . . Nema spavanja po gradu na vodi. . . Ja dobih obavijest iznutra da je sve isto kao i ranije. Ako će na dan utakmice da putuju.....onda svaka čast, bićemo kao tipična "kombi ekipa" iz Okružne lige.... Nego, nisi nam razjasnio onaj link sa fb, koji niko osime tebe, izgleda, nije mogao da otvori. Ako ne može da se otvori, prepričaj nam.
Gradina Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Hahaha mislim da nije kad je izbacio bukvalno posle par minuta sam pokusao da udjem ali djoka... :)Stranica FK RADNIČKI NIŠ-ФК РАДНИЧКИ НИШ jd obrisala odmah post. Bilo je za igrače koji su otisli Toti Baloteli . . .
Gradina Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Ja dobih obavijest iznutra da je sve isto kao i ranije. Ako će na dan utakmice da putuju.....onda svaka čast, bićemo kao tipična "kombi ekipa" iz Okružne lige.... Nego, nisi nam razjasnio onaj link sa fb, koji niko osime tebe, izgleda, nije mogao da otvori. Ako ne može da se otvori, prepričaj nam.[/quote Stranica FK RADNIČKI NIŠ-ФК РАДНИЧКИ НИШ jd obrisala odmah post. Bilo je za igrače koji su otisli Toti Baloteli . . .
Constantin Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Stranica FK RADNIČKI NIŠ-ФК РАДНИЧКИ НИШ jd obrisala odmah post. Bilo je za igrače koji su otisli Toti Baloteli . . . Ako ti je post odmah obrisan, moguće je da ti je filter zbog nekih neprikladnih reči nije ni dozvolio post. Na toj stranici se ne briše ništa osim u koliko komentari sadrže elemnte, reči, koje su sva javna glasila i portali u skladu sa zakonom definisali kao neprihvatljive. Npr. kao portal Niške vesti: Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni. ...itd...itd...
Constantin Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Ja dobih obavijest iznutra da je sve isto kao i ranije. Otišli su, kao i uvek, dan ranije, spavali u Prestižu, jutros imali trening....
Gradina Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Ako ti je post odmah obrisan, moguće je da ti je filter zbog nekih neprikladnih reči nije ni dozvolio post. Na toj stranici se ne briše ništa osim u koliko komentari sadrže elemnte, reči, koje su sva javna glasila i portali u skladu sa zakonom definisali kao neprihvatljive. Npr. kao portal Niške vesti:Nije moj post bio . . . Da se razumemo
Матрикс Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 (edited) Браћ, Аксентијевић, Раул, Симуновић, Станковић, Нома, Томић, Голубовић, Арсић, Мркић, Славишко (тако зовемо Славишу Стојановића од сад. -_- ) Едит: Заборавих клупу, дакле: Живковић, Лека, Аца капитен, Ранђеловић, Газивода, Шило, Љубисављевић Малко изненађења у првој постави. Срећно момцима. Edited July 23, 2017 by Матрикс
Constantin Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Браћ, Аксентијевић, Раул, Симуновић, Станковић, Нома, Томић, Голубовић, Арсић, Мркић, Славишко (тако зовемо Славишу Стојановића од сад. -_- ) Едит: Заборавих клупу, дакле: Живковић, Лека, Аца капитен, Ранђеловић, Газивода, Шило, Љубисављевић Малко изненађења у првој постави. Срећно момцима. Znači ispao kapiten iz prvog tima....Šilja startuje...nadam se da će da odigra kao i uvek protiv nas...tanko.
Recommended Posts