Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Izgubosmo 1:0 od Rajine Zete. Kažu da smo se u prvom dobro držali i da su nam dali gol tek pred kraj kada su igrali klinci i Sale.

Sutra u podne izvlačenje za 1. i 2. kolo kvalifikacija za CL.  Izgleda da će biti direktan prenos na yt. Potencijalni rivali u drugom kolu su:

Žilina, Žalgiris, Dandalk, Vardar, Didelanž, Kukeši, Zrinjski, Budućnost, Honved, Mareiham i moji favoriti protiv kojih bi najskuplje prodali svoju kožu - Spartak Jurmala (Letonija) i Samtredija (Gruzija).

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Daj dudele ili vardar, mojne ovu tvoju egzotiku :)

Posted

Jedan stevanović izgubi loptu a drugi na golu odlično procenjuje let lopte... o ostavljanju samog igrača kao duh da i ne govorimo. Teške noge, tek počele pripreme, prvi mačići, kučići...

Posted

Pa dobro...

+1

Posted

Pametan ovaj Rajo Bozovic. Beli brojevi na belim dresovima. Cik da sudija zapamti ko ima karton.

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk

Posted

Uskoro idem u Grčku na more blizu Larise pa ću skoknuti kolima. Pitaću Grke šta misle o njemu, ima valjda neki navijački kafić.  :fantom:

Po transfermarketu njegova vrednost je dosta visoka, oko 400k + je free agent i istekao mu ugovor. To naši vole više nego leba da jedu. Skuplja su samo 2 igrača koji se vrte oko 500k. Dosta njih bi igralo i za kikiriki.

https://www.transfermarkt.rs/ae-larisa/transfers/verein/4603/saison_id/2015/pos//detailpos/0/w_s//plus/1#zugaenge

Posted

Odgledao sam na prekoske utakmicu, nije bilo lose, ali nije bilo ni nekih vecih sansi

Posted

Sutra bih voleo neke amatere ili Buducnost, a u 3. kolu Bate ili Maribor

Kako je Oumaru 2 puta namestio zicer za malog Jovicu Zivkovica, da je dao samo 1 gol 90% bi prosli 

Posted

BUDUĆNOST PODGORICA

wooohoo!!

Posted

okrećete se obavezama u domaćem šampionatu...

Posted
Đukić je dodao da je najbitnije da crno-beli budu na svom najvišem nivou protiv prvaka Crne Gore.

"U žrebu nikog nisam priželjkivao, pred nama su bili sve šampioni sa šampionskim mentalitetom.

:lolol::jerry:

Posted

Štoper?
“Možda se ja aktiviram...“, u šaljivom tonu rekao je Đukić:Jova:

“Sve se dogovaramo, sigurno ćemo pokušati da dovedemo kvalitetnog igrača. Najbitnije, Ostojić i Ćirković nam daju sigurnost – dva stamena centarhalfa, ali hoćemo još da se poboljšamo, da oni teraju jedni druge na rad.“

Po svemu sudeći, crno-beli nisu tražili stranog štopera?
“Nismo, imamo popunjen broj... Pokušaćemo domaćeg.“

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...