Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Golcina!

Najbolja nasa utakmica od Plzenja na JNA. Jedino sto igramo sa dva igraca manje (jebeni Ozegovic i mrtvi Vule) i celavim Mileticem koji igra za njih.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted (edited)
3 minutes ago, J.R. Cash said:

Golcina!

Najbolja nasa utakmica od Plzenja na JNA. Jedino sto igramo sa dva igraca manje (jebeni Ozegovic i mrtvi Vule) i celavim Mileticem koji igra za njih.

+1

I Bambi je tu negde sa Vuletom. Nadam se da dobro iskautiraju ovo i zahvale se igracima koji ne mogu vise ocigledno. Ozegovic je resetovan nakon povrede.

DJuka daj... Magiju! Edit: Ne moze, ima crveni...

Edited by mozzer
Posted

Mora se priznati i da nam lezi Cuka jer Lalatovic nikad ne igra bunker

Posted

Jel se zna zasto ne igra nas najbolji odbrambeni igrac Mitrovic?

Posted

jer nema dobrog agenta.

koji smo nemači pojma. pa ne mogu sve lopte kroz sredinu! zaslužili smo da izgubimo

Posted

Kakav jebeni retard je Urosevic. 

Posted

i koji moj je ovaj urošević i kojom magijom je našao mestu prvih 11 umesto mitrovića?

i kako sale i suma ne ulaze umesto tošića i jankovića?!

Posted

Bravo za Cukaricki i urdjenog Lalata. 

Ovo je klasicno busenje trenera.

Techo da se ne ljubimo, ovaj put definitivno... hvala za Evropu, ovo je zavrsena prica

Posted

Sto bi Urosevic busio trenera? Neko drugi bi mu dao da igra?

Posted
1 minute ago, twisted said:

i koji moj je ovaj urošević i kojom magijom je našao mestu prvih 11 umesto mitrovića?

i kako sale i suma ne ulaze umesto tošića i jankovića?!

Urosevic igra umesto Miletica satiranog koji je povredjen, Sale ne znam zasto ne igra, a Suma nije igrao zbog crvenog kartona

Posted

Miletic busi vec duze vreme, ovo danas (pogledati reakciju kod 3.gola), Zvezda i sl...

U svakom slucaju mora odmah smena i rasciscavanje tima inace nece biti dobro... sva sreca da je kraj sezone...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...