Nebojsa Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 28 minutes ago, theanswer said: ali Pantić bi se lično postarao da ovaj ne bude trener ni 50 dana ne znam šta je tužnije, što Pantić ima trip da on to može da uradi ili što jebeno zapravo i može nešto slično da napravi imajući u vidu koliko je u dupetu uprave tompus, bela ciganka, toni montana i dzaba hat nisu mogli da zamisle boljeg igraca od pantare na poziciji djv-a. tu je samo da nam prenese sta jahaci misle, a ne zele sami da kazu.
porucnik vasic Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 4 hours ago, El Patron said: Slazem se da nije legenda, ali da bi Partizan trenutno bio prvi u ligi i igrao 1/8 LE sa Babovicem u timu to niko ne moze da ospori. Има ли модерације овде?
El Patron Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Zasluzio si mesto moderatora tolikom brigom o Partizanovoj temi
levi Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 20 hours ago, pantelia said: Sad i Pantic Maderas Pa ostade li ko ne znam koja je veza, osim što se pre neki dan zahvalio Dan Tani, Čoviću i RSB-u, sad kad je skupljao pare za dete. šta god da je razlog, od Stanojevićevih botova sigurno ništa pametno
El Patron Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Sjajan novi vesnik Zeljka Pantica... Lepe reci o Dan Tani...O Moreiri,Djuricu, Stanoju, Duletu, Covicu, Dzajicu, Terzicu. O tome kako je navijao za Zvezdu protiv CSKA... Vredi odgledati
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 5 hours ago, keitel said: Ja bih za prenošenje Pantićevih uradaka banovao. Ozbiljno mislim. +1000
porucnik vasic Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Кад се КУМС и ја сложимо на теми о Партизану, ред је да модерација обрати пажњу.
El Patron Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 5 minutes ago, porucnik vasic said: Кад се КУМС и ја сложимо на теми о Партизану, ред је да модерација обрати пажњу. Zbog toga se obrati moderatorima pa ako im se banuje neka banuju, a ne da dolazis ovde i zagadjujes temu glupostima posle svakog mog komentara. Drukarooooooooooooooooo
porucnik vasic Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Не ласкај себи, ти си неспособан да коментаришеш. Sent from my iPhone using Tapatalk
mozzer Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Avica danas u stampi kaze da je uradjena analiza i da su nadjeni razlozi lose igre, naravno nije za javnost. Igraci su se pogledali u oci, a struka pronasla resenje. Ocekuje se reakcija tima vec u Nisu i slede bolji dani. Idemo.
Filozof manijak Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 ...i kao epilog "gledanja u oči", u Nišu izađe isti sastav kao protivu Zemunaca
MiddleClass Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 2 hours ago, Filozof manijak said: ...i kao epilog "gledanja u oči", u Nišu izađe isti sastav kao protivu Zemunaca Utakmice se dobijaju i van terena, u pravu je Ivica.
Recommended Posts