Segundo Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Ne znam da li je do Areninog prenosa, ali meni oči odlepiše da razaznaju ko je ko na terenu, svi u potpuno tamnoj opremi. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Goranz Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Realno, ovo je bio maksimum protiv ekipe kojoj su vlasnik, trener i igrači Vučići, Miloševići i Milanovići.
Kreator Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) nerešeno taman da ne možeš da najuriš trenera. da ga pustiš da umiremo polako zajedno sa njim. e moj partizane... čekam njegovu izjavu tipa "nemam šta da zamerim igračima, trudili su se koliko smo mogli. igrači su umorni od putovanja, pukla je guma negde kod bratislave a rezervne nije bilo, pa smo morali da guramo bas do beograda. igrači su heroji, svaka im čast". Edited February 25, 2018 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Sta reci sem op, op, op... teco sisaj kurac ne mozes nikog na jna da pobedis. I nek ti santraci i ostali pusaci kurca sviraju ovakve penale kad ne mozes da napravis sansu na svom terenu protiv 13oplasiranog u kokeza ligi.
Goranz Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Najgore od svega je što su oni plaćenici ućutkali ceo stadion i nije se čuo nijedan povik protiv uprave.
Toni Sumaher Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) Hejteri tisina, Teca uzeo vredan bod, sad smo sedmi tim po uspehu na domacem terenu ( 12 . 5. 6 1) i ubedljiivo najbolji tim u ligi po golovima u "zaustavnom" vremenu. Teco, izdrzi! Edited February 25, 2018 by Toni Sumaher
Goranz Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Mrziš čoveka samo zato što je uspešniji od tebe i neko ga plaća da se bavi fudbalom. Jadno.
Toni Sumaher Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 3 minutes ago, Goranz said: Mrziš čoveka samo zato što je uspešniji od tebe i neko ga plaća da se bavi fudbalom. Jadno. A i veliki je domacin. Sto ume da pocasti....
Jozef K. Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Mislim da ovo nije penal. Lopta je već u gol autu, a još važnije deluje da ga nije zakačio. Sa druge strane, debilan start. Potpuno neverovatno.
Goranz Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 3 minutes ago, Toni Sumaher said: A i veliki je domacin. Sto ume da pocasti.... Najbitnije je da je veliki partizanovac, za razliku od tebe koji si pristupio tek nakon prošlogodišnje duple krune.
mozzer Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Cucinara junacki. Za cistu cetvorku (od 5-10). Ne oko penala nego sve ostalo. Katastrofalan nastup. Techa nema kontrolu nad timom. Glavni problem Tosic. Pa Jankela. Ozegol resetovan. E hbg sada i Tawi vise nece da igra a Madjionicar nije dovoljan (salim se naravno bio je ocajan). I najvece drvo vidjeno poslednjih godina - Ivanovic. Sta je ono au. Naravno, idemo dalje. Da se poprica sa Techom da vidimo hoce on da trenira ovo ili da se ide na sporazum neki. Ne pricam o tituli, pricam o uigravanju ekipe za narednu euro sezonu. Sada je pravi trenutak.
Recommended Posts