Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Ja ne znam kako da se prodje Plzen, ali ako Djukic to uspe - da, dozivotni respect. Kod mene vec sada ima plus.

@Gf

Sve se slazem, ali Partizan nazalost mora da prodaje igrace a ponuda za Lea je bila odlicna... da ne spominjem najmanje 1 cist penal koji na njemu nisu svirali u Bgd ali nema veze...

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

3 minutes ago, Milogled Bluff said:

A zasto nema Vakulka?

Iz dva razloga.

Kako su nam objasnili iz kluba, fizička sprema doskorašnjeg fudbaler Dnjepra još nije na nivou dovoljnom da odgovori zahtevima dvomeča sa Česima. Procena je da će tek sredinom marta, kad na programu budu susreti prvenstva i Kupa Srbije, doneti plus Đukićevom timu.

A tu je i pitanje levog beka. S obzirom da Nemanja G. Miletić nema pravo da igra prvu utakmicu sa Plzenjom, 15. februara (suspenzija zbog žutih kartona), da se ne bi došlo u situaciju da Partizan ostane bez rezervnog levog beka, odlučeno je da Nemanja Antonov dobije konurenciju u liku SlobodanaUroševića.

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-i-uefa-tri-nova-imena-na-plzenj-bez-vakulka/285756

Ok, zvuci logicno. Jedino mi nije jasno sta je radio taj Ukrajinac u prvom delu sezone kada je fizicki nespreman u februaru

Edited by Milogled Bluff
3 hours ago, gone fishing said:

leo je priredio telenovelu :happy: pred start evro kval. kukao je i pred meč sa ciganijakosom što ga ne puštaju da ode, misliš da se to nije negativno odrazilo na ostatak ekipe, na samom meču se nije video tj uspeo je da promaši zicer kakve je obično davao samo par meseci pre toga nije bilo njegovih karakterističnih prodora sa krila, pokušao je jednom da iznudi penal, čak sam stekao utisak da su ga saigrači bojkotovali, a nismo igrali protiv chelskija već protiv raspada od ekipe koja je uzela ceo 1 bod u grupi...

Partizan i Zvezda dovode kao najveca pojacanja igrace koji u tom raspadu od ekipe ne mogu da igraju... 

Edited by El Patron
1 hour ago, Milogled Bluff said:

Ok, zvuci logicno. Jedino mi nije jasno sta je radio taj Ukrajinac u prvom delu sezone kada je fizicki nespreman u februaru

nešto se bunio pred istek ugovora. pa su ga prekomandovali u drugi tim koji je bankrotirao. takmičarski ovu sezonu nije ni omirisao pošteno

al će zato u sledećoj eksplodirati

:fantom:

9 hours ago, BlackGeorge said:

Iz dva razloga.

Kako su nam objasnili iz kluba, fizička sprema doskorašnjeg fudbaler Dnjepra još nije na nivou dovoljnom da odgovori zahtevima dvomeča sa Česima. Procena je da će tek sredinom marta, kad na programu budu susreti prvenstva i Kupa Srbije, doneti plus Đukićevom timu.

A tu je i pitanje levog beka. S obzirom da Nemanja G. Miletić nema pravo da igra prvu utakmicu sa Plzenjom, 15. februara (suspenzija zbog žutih kartona), da se ne bi došlo u situaciju da Partizan ostane bez rezervnog levog beka, odlučeno je da Nemanja Antonov dobije konurenciju u liku SlobodanaUroševića.

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-i-uefa-tri-nova-imena-na-plzenj-bez-vakulka/285756

Zašto je Vlahović na ovom spisku?

Nisu ga poveli u Medulin™ što znači da ne računaju na njega. Napunio je u januaru 18 godina, trebalo bi da je već u Firenci. Lovu su Vazura i drugari odavno uzeli i verovatno u slast potrošili... a i po transfermarktu je igrač Fiorentine.

Profa covek za sve stvoren... :D 

U povečerju u Limasolu, crno-beli su uživali u pesmi domaće umetnice, koja je na iznenađenje svih zapevala "Tamo daleko".

Razgalila je pevačica goste iz Srbije, a pesma je posebno pogodila - Vuletića.

On nije odoleo, pridružio se umetnici s mikrofonom i pokazao kako zvuči legendarna pesma u njegovom izvođenju.

partizan%20tenis%201%20foto%20FK%20Parti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...