Azdaja Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Barem nesto se dešava, bilo bi mega dosadno bez zimskog transfer marketa.
twisted Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 krivo mi za stojketa. ne znam zašto odlazi kad je već sa toliko motiva došao nazad. izgleda mu je cilj bio samo povratak u reprezentaciju... šta nam je s onim malim ćelavim što je onom paradom spasao titulu prošle godine? kako li se zvaše... kljaju ja se nadam da nećemo videti opet mešu stativama. koji bi to hara kiri bio
kud u maglu Simoviću Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 ako stojković ode, sve ispod lukača je -
Nebojsa Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 meni je stojke bez konkurencije najbolji igrac u ovom timu, ubedljivo najvise doprineo u poslednjih 4-5 meseci i glavni razlog zasto ovaj sljam u upravi trenutno uziva u miru. sto se mene tice - covek zasluzuje najvecu platu u ovom timu, a kapiram da je i sam verovatno trazio isto, a ovi sibicari i fudbalski diletanti iz uprave, nenaviknuti da placaju ikoga, kombinuju da prodju najjeftinije, posto im je trenutni cash flow sasvim pristojan za njihove pilicarske planove.
April Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 3 hours ago, Nebojsa said: meni je stojke bez konkurencije najbolji igrac u ovom timu, ubedljivo najvise doprineo u poslednjih 4-5 meseci i glavni razlog zasto ovaj sljam u upravi trenutno uziva u miru. sto se mene tice - covek zasluzuje najvecu platu u ovom timu, a kapiram da je i sam verovatno trazio isto, a ovi sibicari i fudbalski diletanti iz uprave, nenaviknuti da placaju ikoga, kombinuju da prodju najjeftinije, posto im je trenutni cash flow sasvim pristojan za njihove pilicarske planove. +1 Čovek zaslužuje milion eura godišnje, sve pare koje su uterali u Evropi on im je lično zaradio
levi Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 a ljutili ste se kad je Miloje to isto konstatovao još pre 3 meseca
ZokiAsov Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Djuka je gospodin covek pa nije konstatovao da je vas sudija uveo u LE.
levi Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 pa što bi to konstatovao kad nije. nije Đuka budala
kud u maglu Simoviću Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 8 minutes ago, ZokiAsov said: Djuka je gospodin covek pa nije konstatovao da je vas sudija uveo u LE.
Toni Sumaher Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 9 hours ago, levi said: a ljutili ste se kad je Miloje to isto konstatovao još pre 3 meseca Mene vec ozbiljno cudi kako vitm ne razumetetm da je Miloje na toj konferenciji za stampu preko toga omalovazio uspeh Partizana u Evropi, ispizdeo jer mu se Djukicev tim 15 minuta ranije provukao u derbiju.
Kreator Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 9 hours ago, levi said: a ljutili ste se kad je Miloje to isto konstatovao još pre 3 meseca Pitaj Ristića KO JE VAS uveo u Evropu.
levi Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 neverovatno koliko omalovažavate sopstvenog golmana i to pošto ste upravo zaključili da vam je najzaslužniji igrač jeseni. strašne stvari
Kreator Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Pita te Rile da li ste mu poslali cveće na kućnu adresu. Edited December 17, 2017 by BlackGeorge
Recommended Posts