Djuro Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Jel popasao Novak krompirka nekad ? ah... tek sad mi je jasno zasto se kaze mir, mir, mir = krompir.
duda Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 jaooo, al' sam urekla svitolinu, 5 gemova za redom uzima halep
Time Crisis Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 A dobro, sad. Imali su ovakve poraze i Rodzer, i Rafa, i Endi, da ne govorim o ovim igracima pre njih. Agasi je padao do 144. mesta na list pa se vratio i osvojio nekoliko GS-ova. Nije to nikakva bruka, poraz kao i svaki drugi. Nije, ali ne deluje da je na dobrom putu. Trenutno ga trenira mlađi brat koji je kao igrač bio očajan, a kao trener ima nula iskustva, plus Imaz koji je takođe kao igrač bio očajan, a kao "guru" je po svoj prilici još očajniji. Nov i dobar tim koji će uključiti pravog trenera, eventualno sportskog psihologa (+fizioterapueti itd) i može da se nada nečemu. :)
duda Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 svitolina i halep igraju finale pre finala žao mi što ne mogu da gledam treći set, sjajne su, svaka na svoj način
Timmy Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 (edited) Kakav mec. Bravo za ove. Posebno za Halep Edited June 7, 2017 by Timmy
duda Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Nije to nikakva bruka, poraz kao i svaki drugi. ovo naprosto nije tačno, jer dominik nije igrao atomski tenis, već je novak odigrao sramno, naročito u trećem setu, čovek se predao broj 2 i branilac titule a na stranu iskustvo i što je imao poletarca preko puta
Ros Posted June 7, 2017 Author Posted June 7, 2017 a sto je najgore, da je uzeo prvi set vrlo je moguce da bi ispratio domika sa istih 3:0 kuci
koksy Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 nekako bih ostao pri ličnom predlogu da neko umlati Pepea. ono, kao, tražimo uzroke pa idemo sistemom eliminacije. -_-
Kreator Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Kad budem video kod noleta zelju, srce, volju i energiju kao kod omalene simone halep tad ce nole biti onaj stari. Zenski tenis ne pratim nesto, ali kad slucajno vidim na tv-u da igra simona, obavezno odgledam do kraja. Mala ima srce veliko kao planina.
Time Crisis Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 a sto je najgore, da je uzeo prvi set vrlo je moguce da bi ispratio domika sa istih 3:0 kuci Moguće, samo što onda protiv Nadala ne bi uzeo 5 gemova, Jedva je dobio onog Argentinca u 5 setova.
duda Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Kad budem video kod noleta zelju, srce, volju i energiju kao kod omalene simone halep tad ce nole biti onaj stari. Zenski tenis ne pratim nesto, ali kad slucajno vidim na tv-u da igra simona, obavezno odgledam do kraja. Mala ima srce veliko kao planina. e baš sam htela da spomenem halep ona me danas podsetila na novaka kada je bio u najboljem izdanju nije najsnažnija, nema ubitačne udarce, nema opasan servis, ali ima sve dovoljno dobro da bude najbolja kada je potrebno a to sve zbog mentalne snage, energije i borbenosti e ovako je nekad i nole dobijao mečeve, baš kao simona ovaj današnji
Kampokei Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Ko zna, mozda se jednog dana snimi i film o ovih Noletovih godinu dana izmedju dva RG.
Recommended Posts