July 29, 2025Jul 29 Neposredno nakon sednice NNV, v.d. dekana ETF profesor Peđa Mihailović podneo je otkaz.Podsetimo, on je na poziciji dekana proveo manje od mesec dana nakon ostavke prethodnog dekana ovog fakulteta, prof. dr Lazara Saranovca.https://www.nedeljnik.rs/incident-na-etf-u-profesorka-htela-da-prekine-plenum-dovela-nekolicinu-studenata-na-ispit-iako-ispitni-rok-nije-ni-poceo/Ah Peđa Mihailović, držao nam vežbe iz fizike kao friški asistent pre 25 godina i mnoge od nas podsećao na Harija Solomona iz 3rd Rock from the Sun. Fun times ☺️Uzgred btw na forumu je (čini mi se) neopažena prošla ova vest iz januara, ima li neko story behind the story?https://nova.rs/vesti/drustvo/vece-etf-nije-izglasalo-jedinu-kandidatkinju-za-dekanku/
July 29, 2025Jul 29 Sto se Smiljanicke tice, ja sam na jednom protestu u prolece popricala sa njom... Stajala je sa mojim kolegom sa studija (sinom pokojnog D. Zivkovica).Tad je rekla da su oni 2 meseca podelili fakultetu plate iz rezervi. Malo mi je zaludjeno delovala... Mislim da ima sklonosti ka teorijamazavere o deep state i o korporacijskim lobijima. Mislim i da ima neke veze sa Savskim nasipom, ali ne znam tacno.To sto nije izabrana za dekana, nema veze sa ovim mojim utiscima, pre bih rekla da su neke njihove interne igre i mrznje na fakultetu.
July 31, 2025Jul 31 On 29. 7. 2025. at 23:12, gsb said:Sto se Smiljanicke tice, ja sam na jednom protestu u prolece popricala sa njom... Stajala je sa mojim kolegom sa studija (sinom pokojnog D. Zivkovica).Tad je rekla da su oni 2 meseca podelili fakultetu plate iz rezervi. Malo mi je zaludjeno delovala... Mislim da ima sklonosti ka teorijamazavere o deep state i o korporacijskim lobijima. Mislim i da ima neke veze sa Savskim nasipom, ali ne znam tacno.Deep state i korporacijski lobiji nije nikakva zavera, ako uzmemo da je značenje zavere da je nešto lažno, neistinito, ili da ne postoji. Edited July 31, 2025Jul 31 by eumeswil
July 31, 2025Jul 31 2 minutes ago, eumeswil said:Deep state i korporacijski lobiji nije nikakva zavera, ako uzmemo da je značenje zavere da je nešto lažno, neistinito, ili da ne postoji.Ovo je tema o etf! Ja sam napisala utiske o profesorki etfa, molim te ohani me se.
July 31, 2025Jul 31 I ja sam komentarisao to što si napisala vezano za nju. Čemu takva reakcija, kad sam te to ranije "napao"?