Hella Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 (edited) dobar je stražarni lopov +1 juče sam čitav dan preslušavao samo ovo moram čoveku poslati vinjak ako neko zna adresu The King K 1 year ago nostalgija. ali kakav bend. da je scena bila u uk, a ne u yu svi bogati Edited February 26, 2017 by Hella
iDemo Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Je l' ima negde neko Stol demo verziju - onu sto je Sloba Konjovic pustao na Diskomeru a pre nego sto su snimili album?? Ta je brza, jaca i bolja jedno 74 puta... I sirovija jedno 2000. Puta.
wayfaring stranger Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Da nastavimo sa Indexima ;) Sutra je godisnjica smrti Vlade Divljana.
francuski sobar Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 +1 ekspert toniadams veli da je performans u kulovgradu pikes peak tog perioda Mnogo mi je bolja ritam linija kod Konja mojih u orignalu iz 75-te , mada šta znam ovo je studio Pričali mi stariji koji su išli na sve svirke da su Dugmad tad 79-te već bili isfolirani dinosaurusi i da se eksplozija nove sveže pank, rock, novotalasne, bugi vugi energije desila 5 meseci kasnije.. Ima li Stražarni lopov ili neko drugi išta sa tog mitskog koncerta Ćorbe na Tašu. Nigde ni video ni tonskog zapsa niti fotografije barem.
Cane Vukic Prebranac Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 jeste da nema veze sa temom, ali meni je ovo extra ово је већ србачка поп-роцк школа :0.6:
Recommended Posts