djeneralche Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Moonlight je kidanje, jedino je trebao da bude spontaniji u par detalja.
zakintos Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Бранка Петрић се присетила и великог узбуђења поводом номинације за Оскара. „Тога дана у 12 сати чули смо да је Саша Петровић носилац Оскара за Скупљачи перја. У 15 часова – Оскара добија Јиржи Менцл за Строго контролисане возове. Увече на церемонији водитељ Боб Хоуп чита: Оскара за страни филм добио је Саша Петровић за Строго контролисане возове. Ето, значи и тада се десило нешто као пре две вечери на церемонији доделе Оскара“, напоменула је она.
nisam ja Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Moonlight je kidanje, jedino je trebao da bude spontaniji u par detalja. Par detalja = ceo film. One dijaloge pavić piše.
djeneralche Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Par detalja = ceo film. One dijaloge pavić piše.Sta ocekujes od obicne ljubavne price?
slepa živana Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Par detalja = ceo film. One dijaloge pavić piše. gde je sima koji sima kako koji sima ne razumem na kog simu misliš gde je pas sima pas sima da pas sima otkud ja znam gde je sima
nisam ja Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 gde je sima? šta? koji sima? kako koji sima? šta? ne razumem na kog simu misliš? molim? kažem, gde je pas sima? šta? pas sima? da pas sima. otkud ja znam gde je sima.
slepa živana Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 gde je sima? šta? koji sima? kako koji sima? šta? ne razumem na kog simu misliš? molim? kažem, gde je pas sima? šta? pas sima? da pas sima. otkud ja znam gde je sima. ovo da se uglazbi i sedam puta bolje od lalalenda
Recommended Posts