Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sve o veštačkoj inteligenciji

Featured Replies

On 18. 10. 2025. at 10:39, Čutura said:

amazon prime? iz srbije ili?

Da, prime. Ne znam da li može da se gleda iz Srbije. Ja nemam prime, ali sam gledao nekoliko puta na ilegalnom streamu. Verovatno može. Imaju oni to još od prošle ili možda pretprošle sezone, ali sad je baš skroz nabudženo.

• Replies 358
  • Views 44.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Last quarter I rolled out Microsoft Copilot to 4,000 employees. $30 per seat per month. $1.4 million annually. I called it "digital transformation." The board loved that phrase. They approved it in el

• Nas technical lead se docepao chatgpt-a i samo salje poruke i nama i klijentima koje mu sugerise chatgpt... Verovatno cemo biti prva firma koja je propala zbog chatgpt-a, jebo sebe onaj ko ga izmisli.

Posted Images

izgleda da ne moze, zbog arene..a ne moze ni preko vpn-a, amazon prepoznaje vpn imedijatno™

27 minutes ago, Čutura said:

izgleda da ne moze, zbog arene..a ne moze ni preko vpn-a, amazon prepoznaje vpn imedijatno

Da, sad sam pitao drugara i on mi reče da prošle godine uopšte nije mogao gledti nfl na prime.

On 19. 10. 2025. at 16:45, omiljeni said:

Da, sad sam pitao drugara i on mi reče da prošle godine uopšte nije mogao gledti nfl na prime.

Nije mogao "na divlje" ili nije mogao uopšte i sa plaćenim Amazon prime?

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nije mogao "na divlje" ili nije mogao uopšte i sa plaćenim Amazon prime?

Imam ja prime, ajde proverim za vikend da li i kako moze...

Ne za vikend, Prime prenosi samo TNF utakmice, sutra veče imaju Vikings at Chargers.

Ne možeš da pustiš on demand neku utakmicu od ranije?

@Veljo

Imao je plaćen prime, ali nije mogao da gleda nfl. Pomislio je da je to možda zato što ti prenosi ne idu u osnovnom paketu nego samo u nekom skupljem, ali verovatnije mi zvuči da je razlog ovo što Čutura kaže, da su njihova prava samo za USA.

Mislim da za Black Friday utakmicu imaju globalna prava.

1 hour ago, omiljeni said:

Ne za vikend, Prime prenosi samo TNF utakmice, sutra veče imaju Vikings at Chargers.

Ne pokazuje mi utakmice uopšte, verovatno što sam sa evropskim VPN-om...

Ne mogu sad da se svichujem na USA, probam sutra popodne (ako me ne odbije zbog VPN-a), pa javim...

9 hours ago, omiljeni said:

@Veljo

Imao je plaćen prime, ali nije mogao da gleda nfl. Pomislio je da je to možda zato što ti prenosi ne idu u osnovnom paketu nego samo u nekom skupljem, ali verovatnije mi zvuči da je razlog ovo što Čutura kaže, da su njihova prava samo za USA.

Mislim da za Black Friday utakmicu imaju globalna prava.

Da zato sam i pitao. Ume stoka i tako da ograniči 😡

nazad u_napred (?) AI.. u knjizi koju sam spominjao, naisao sam na referencu starog znanca zakulisa&kuloara, kabineta&budoara, zgodno baš za ove naše crnekutije:

filozofi ne poklanjaju dovoljno pažnje AI, dok se tehničari ne opterećuju etičkim pitanjima, spoznajni procesi gube individualni, ljudski karakter - pojedinac se pretvara u podatke.

koenig dalje parafrazira fukoa - čovek se više ne javlja samosvesnim tvorcem znanja, već postaje pasivni potrošač podataka / informacija. paradoks se sastoji u tome da hiperpersonalizacija proizvoda vodi ka deindividualizaciji subjekta. pod pritiskom neprekidnog info-potoka, čovek gubi svoju intelektualnu i moralnu autonomiju.

To sve zavisi od stepena svesnosti pojedinca i zloupotrebe

Danas sam sat vremena slusao muziku, znajuci da je AI, jednostavno mi nije zasmetalo dovoljno. Inace, veoma sam picajzla kad je muzika u pitanju i do danas nema sanse da bih se upustio u nesto sl.

Amazon has announced an approximately 14,000 person reduction in its corporate workforce. The news follows an earlier report from Reuters that up to 30,000 people could be let go. Amazon has confirmed to Engadget that the 14,000 roles were eliminated today.

Amazon declined to comment on which departments are impacted, but Bloomberg reports that layoffs occurred within teams such as video games, logistics, payments and cloud-computing.

The impetus for this reduction is, of course, AI. In the announcement, Beth Galetti, Amazon's senior vice president of people experience and technology, states that Amazon is "performing well" but "that the world is changing quickly.

Edited by eumeswil

AI moj qrac. Ili otpustaju sto su previse zaposljavali tokom korone ili prosto cede suvu drenovinu jer videli da se moze (dok ne pukne prva firma ko zvecka).

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.