Budja Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 6 minutes ago, Fins fleet said: Aj sad recite meni neukom: Jesu konc logori, vadjenja materice i odvajanja dece od roditelja krenuli pre 2016? Ne znamo. Ovo znamo zbog histerije i lupe na svakom koraku, + pretrivanja i prilicnog polu-fake news u MSM.
mustang Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 @Roger Sanchez fyi al stvarno ne mrzim nikog. nemam tu osobinu, kao ni ljubomoru. zato imam gadjenje i prezir. i stalno me ubacujes u korpu sa republikancima a sto puta sam ponovila da im ne pripadam. za trampa sam, ali isto tako sam mogla da budem za tulsi da je nominovana. obe stranke su gola govna, retko se tu nadje neko za interese gradjana
mustang Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 (edited) 1 hour ago, ObiW said: Ako ne plaćaju porez, to je problem. Infrastruktura se plaća iz poreza. Ako imaš 10% njih koji ne plaćaju porez a koriste infrastrukturu... klackas se putevima po CA a onda predjes u nevadu, primm, letis. svaki put kad kupis gorivo deo taksi ide na puteve. zato nam je gorivo pri vrhu sa cenom po galonu. a kod tebe molicu lepo? Edited October 11, 2020 by mustang
Roger Sanchez Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 26 minutes ago, Budja said: Ne znamo. Ovo znamo zbog histerije i lupe na svakom koraku, + pretrivanja i prilicnog polu-fake news u MSM. Kad vidim riječ MSM mašim se za pištolj.
Budja Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 1 minute ago, Roger Sanchez said: Kad vidim riječ MSM mašim se za pištolj. Kako ti se svidja da ih zovem?
mustang Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 (edited) 2 minutes ago, Roger Sanchez said: Kad vidim riječ MSM mašim se za pištolj. republikanac in the closet Edited October 11, 2020 by mustang
Weenie Pooh Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 41 minutes ago, Fins fleet said: Aj sad recite meni neukom: Jesu konc logori, vadjenja materice i odvajanja dece od roditelja krenuli pre 2016? Jesu, jesu, i jesu. 2
Peter Fan Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 7 hours ago, ObiW said: Zavisi da li imaš nekretninu u vlasništvu ili ne. Ja sam imao paralelno nekretnine u državi koja nije imala state income tax i u onoj koja je imala, i razlika u porezu nekretnina u te dve države je bila tačno onolika koliko sam uštedeo na tome što nisam plaćao porez na dohodak. Ali sam zato i dalje plaćao duplo veći porez na maloprodaju u državi koja nema porez na dohodak. Then there is IL (NJ, NY, PA).
Peter Fan Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 7 hours ago, Roger Sanchez said: Zanimljivo kako usprkos prosperitetu™ moraš dosta niz stepenice dok ne dođeš do prve GOP države Federalni porez je samo jedna od stavki. Uostalom, podaci o migraciji stanovnistva vrlo dobro oslikavaju stanje stvari. Izuzev TX i FL ostale drzave gube stanovnistvo. 1
Roger Sanchez Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 hour ago, Weenie Pooh said: jesu. Quote The separation of thousands of migrant children from their parents resulted from his “zero tolerance” policy. Obama had no such policy. I mean this is too easy
Gandalf Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 (edited) 4 hours ago, Budja said: Neki uporedni podatak ili je u pitanju anecdotal evidence? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31233132/ Fear and worry about the personal consequences of current US immigration policy and rhetoric appear to be associated with higher anxiety levels, sleep problems, and blood pressure changes among US-born Latino adolescents; anxiety significantly increased after the 2016 presidential election. https://www.kff.org/racial-equity-and-health-policy/issue-brief/living-in-an-immigrant-family-in-america-how-fear-and-toxic-stress-are-affecting-daily-life-well-being-health/ Some parents, particularly those who are undocumented or who have an undocumented family member, said they are only leaving the house when necessary, such as for work; limiting driving; and no longer participating in recreational activities, like visiting their local park. As a result, they and their children are spending long hours in the house behind locked doors. Edited October 12, 2020 by Gandalf
dragance Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 18 hours ago, ObiW said: Nek zaradi više para pa će joj elej biti lepši. To je sve što imam da kažem na tu temu. Znaci nisi nikada bio. Nemoj dalje, leba ti
Leia Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 13 hours ago, ObiW said: Ti to posmatraš iz ugla Beograda. Ako ti je u Beogradu loše, nemaš izlaza jer je u unutrašnjosti još gore. Ovde imaš 20 Beograda, i u svakom je standard života drugačiji. Ako ti je skupo u jednom, preseli se u drugi. Možda ti klima neće biti po volji, ali bar nećeš morati na časove Krav Mage da bi otišao do prodavnice. Pa ne bas, ako radis u filmskoj ili modnoj industriji kao Mustang ili ja, u Americi imas LA i NYC. Mozda za tvoj posao nije vazno gde zivis, ali nisu svi u situaciji da spakuju laptop i odu u Alabamu ili Nepal.
Filozof manijak Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Dakle, lakse je pobeci iz okoline u kojoj zivis i u kojoj ti nešto smeta, umesto potruditi se da je menjas na bolje. Tipicno gastarbajtersko razmisljanje 1 1
Recommended Posts