Jump to content

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

Featured Replies

Zapravo sajt je odlican za pracenje trendova na twitteru.

Hamilton 68

Ma fenomenalan za praćenje trendova u usko definisovanom, lažno izolovanom setu naloga koje si sam proglasio za ruske špijunčine (njih 600 komada), po nekom svom, javnosti nepoznatom kriterijumu. Onda ih analiziraš i praktično čitaš šta Putin misli!

Trenutno su im top 5 trending hashtags #hiroshima, #sundaymorning, #deirezzor, #trumpified, i #singlepayer. Svakom dobronamernom tviterašu mora biti jasno šta zlikovci planiraju.

• Replies 8.5k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Idi malo na LinkedIn ako hoćeš da ti bude još neprijatnije, ne može se više živeti od ljudi koji hvale sami sebe ili nude najrazličitije usluge i proizvode. Juče čitam dvoje zgubidana koji žive od pis

• Lezilebovich
    Lezilebovich

ovaj ispod je još bolji    

• James Marshall
    James Marshall

Sirija i sva ostala sranja u kojima je gacao Obama su većinom proistekla iz Iraka i avantura tamo. Ne abolira ovdje niko Obamu, ali glavni kreatori pizdarija u XXI vijeku su i dalje republikanci, pogo

Posted Images

Cekaj, ti nisi ispratio Joe Scarborough koji kaze da je Trampara sam likova one transkripste sa strancima da bi okrivio stampu.

Joe Scarborough Speculates White House Intentionally Leaked Call Transcripts So It Would Backfire On The Press; Did Trump "Do A Nunes?"

Nije ni McGovernu naštetio Watergate, niti su nakon otkrića poništili izbore '72...

Howeva, Gerry Ford je postao precjednik, a Carter je '76 dobio Texas... i Mississipi... i tako neka čuda :lolol:

gde ste drugari... :)

sta mi radi El Presidente?

Edited by mustang

Sunca se u New Jerseyu i prati sta mu Pence radi iza ledja :)

President*

Naci internacionala:

Edited by Eraserhead

Edited by Roger Sanchez

• Author

I onda kažu da Vučić nije trendsetter... On je to imao još kad je bio u opoziciji, a Trump još nije ni pomišljao na to da može biti POTUS...

"Hvalite me usta moja da vas ne razgulim"

Gorilla mindset!

Hot off the lips

car