Weenie Pooh Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Zapravo sajt je odlican za pracenje trendova na twitteru. Hamilton 68 Ma fenomenalan za praćenje trendova u usko definisovanom, lažno izolovanom setu naloga koje si sam proglasio za ruske špijunčine (njih 600 komada), po nekom svom, javnosti nepoznatom kriterijumu. Onda ih analiziraš i praktično čitaš šta Putin misli! Trenutno su im top 5 trending hashtags #hiroshima, #sundaymorning, #deirezzor, #trumpified, i #singlepayer. Svakom dobronamernom tviterašu mora biti jasno šta zlikovci planiraju.
Roger Sanchez Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Cekaj, ti nisi ispratio Joe Scarborough koji kaze da je Trampara sam likova one transkripste sa strancima da bi okrivio stampu. Joe Scarborough Speculates White House Intentionally Leaked Call Transcripts So It Would Backfire On The Press; Did Trump "Do A Nunes?" Nije ni McGovernu naštetio Watergate, niti su nakon otkrića poništili izbore '72... Howeva, Gerry Ford je postao precjednik, a Carter je '76 dobio Texas... i Mississipi... i tako neka čuda
mustang Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) gde ste drugari... :) sta mi radi El Presidente? Edited August 7, 2017 by mustang
dragance Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Sunca se u New Jerseyu i prati sta mu Pence radi iza ledja :)
Eraserhead Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Naci internacionala: Edited August 8, 2017 by Eraserhead
Roger Sanchez Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) Edited August 8, 2017 by Roger Sanchez
radisa Posted August 8, 2017 Author Posted August 8, 2017 I onda kažu da Vučić nije trendsetter... On je to imao još kad je bio u opoziciji, a Trump još nije ni pomišljao na to da može biti POTUS...
Recommended Posts