Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

Ko se terorizma laća od terorizma i gine? Fenomenalna logika, čudo nije tako nešto uputio Englezima i Francuzima.

Imao je primer mnogo bliži Trump toweru

Posted

Sta je ovo?

Gde je PBP?

Krenuo ostro,Tramp lazov, sumnjiv tip, morao da vodim dnevnik zbog toga... ali i He does not think Trump actually asked him to drop the Russia investigation.

Posted

"I hope....".

Obstruction of justice or not?

Posted

Evo opet on, "no doubt on Russian interference". A lepo mu PPP reko da je to fejk njuz. Deep state, bato.

Posted

Shining city on the hill :puke:

They'll be back!

Posted

Evo opet on, "no doubt on Russian interference". A lepo mu PPP reko da je to fejk njuz. Deep state, bato.

e pa ako je reko da nema sumlje, ko smo mi da mu ne poverujemo.

Posted

Vidiš da mu se svaki senator zahvaljuje i nudi felacio pre nego što mu nabaci pitanje na volej, čovek očigledno zva sve na svaku temu.

Najsmešniji su bezbrojni baboljupci™ koji ga sad dižu u nebesa iako su zahtevali krv kad je objavio ponovno otvaranje istrage u minut do dvanaest.

Posted

Ne moz ti mudrog srbina zajebat.

Posted (edited)

McCain car, pita zašto nije optužio HRC za Russian meddling into the election :lol:

Edit: I sad ga zove President Comey, ups izvinite ja senilan pa to slučajno...

Edited by Weenie Pooh
Posted

McCain nam je malo izgubljen... "kako si mogao da zavrsis istragu za Hilari, a nisi mogao za Trampa... dupli standard..."

Posted

Ja vise verujem random starijem PPPolitickom analiticaru nego nekom tamo sefu savezne americke policije koja muci crnce, a ti vidi kako ces i sta ces.  :fantom:

Posted

pokusaj stopiranja istrage - da li je dovoljno za impicment ?

da li je uopste objasnjeno kako su rusi uticali na izbore ?

Posted

Tramp je toliko ulupan ovih aferama da moze i da podnese ostavku slobodno.

• Create New...