Jump to content

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

Featured Replies

On 8. 6. 2017. at 9:34, Weenie Pooh said:

Ko se terorizma laća od terorizma i gine? Fenomenalna logika, čudo nije tako nešto uputio Englezima i Francuzima.

Imao je primer mnogo bliži Trump toweru

• Replies 8.5k
  • Views 826.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Idi malo na LinkedIn ako hoćeš da ti bude još neprijatnije, ne može se više živeti od ljudi koji hvale sami sebe ili nude najrazličitije usluge i proizvode. Juče čitam dvoje zgubidana koji žive od pis

• Lezilebovich
    Lezilebovich

ovaj ispod je još bolji    

• James Marshall
    James Marshall

Sirija i sva ostala sranja u kojima je gacao Obama su većinom proistekla iz Iraka i avantura tamo. Ne abolira ovdje niko Obamu, ali glavni kreatori pizdarija u XXI vijeku su i dalje republikanci, pogo

Posted Images

Sta je ovo?

Gde je PBP?

Krenuo ostro,Tramp lazov, sumnjiv tip, morao da vodim dnevnik zbog toga... ali i He does not think Trump actually asked him to drop the Russia investigation.

"I hope....".

Obstruction of justice or not?

McCabe! Forumas se spominje!

Evo opet on, "no doubt on Russian interference". A lepo mu PPP reko da je to fejk njuz. Deep state, bato.

Shining city on the hill :puke:

They'll be back!

On 8. 6. 2017. at 15:28, ObiW said:

Evo opet on, "no doubt on Russian interference". A lepo mu PPP reko da je to fejk njuz. Deep state, bato.

e pa ako je reko da nema sumlje, ko smo mi da mu ne poverujemo.

Vidiš da mu se svaki senator zahvaljuje i nudi felacio pre nego što mu nabaci pitanje na volej, čovek očigledno zva sve na svaku temu.

Najsmešniji su bezbrojni baboljupci™ koji ga sad dižu u nebesa iako su zahtevali krv kad je objavio ponovno otvaranje istrage u minut do dvanaest.

On 8. 6. 2017. at 16:04, Miralem said:

Ne moz ti mudrog srbina zajebat.

McCain car, pita zašto nije optužio HRC za Russian meddling into the election :lol:

Edit: I sad ga zove President Comey, ups izvinite ja senilan pa to slučajno...

Edited by Weenie Pooh

McCain nam je malo izgubljen... "kako si mogao da zavrsis istragu za Hilari, a nisi mogao za Trampa... dupli standard..."

On 8. 6. 2017. at 16:04, Miralem said:

Ja vise verujem random starijem PPPolitickom analiticaru nego nekom tamo sefu savezne americke policije koja muci crnce, a ti vidi kako ces i sta ces.  :fantom:

pokusaj stopiranja istrage - da li je dovoljno za impicment ?

da li je uopste objasnjeno kako su rusi uticali na izbore ?

Ne i naravno da ne.

Tramp je toliko ulupan ovih aferama da moze i da podnese ostavku slobodno.