bradilko Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 NATO ce svakako umreti ali verovatno ne zna nasa zivota. A ovo oko trampa, nisam strucan, ljudi se skoluju godinama pa specijalizuju da bi se bavili takvim slucajevima. Ja mislim da on jednostavno ne zna da se ponasa. Plus radi se o takvom nesigurnom i otud agresivnom mentalnom sklopu zato se on oseca najprijatnije u drustvu raznih belosvetskih bitangi i autokrata od Saudijskog kralja do Putina. Dusko je tu ispao gospodin a Tramp budala. Iako ni Dusko sam nije finog stofa. zar trunpara nije bio dobar ortak sa klintonovima?trunpara se dobro zajebava.tako bar deluje.rešio da bude presednik i ispunila mu se želja.ode na nato samit i posprduje se sa ostalima jer i jesu nebitni likovi. ti kao bankar i sa takvom etikom,šta bi zamerio trunparinom bogatstvu? mislim kad su ti milo,sakašvili,ona ukrajinka sa pletenicama...sam nastavi niz..ok.. daj malo doslednosti, majka mu stara i kod pape.njemu je bilo interesantno kad je došao tamo,upoznao vođu koji ne jebe i odmerio dobro nameštaj.a atmosfera je bila kao da će ubrzo početi gang bang u vatikanu.. long live us america!!
Eraserhead Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 ... Cisto da se setimo najsmesnijeg momenta u hiljadugodisnjoj istoriji CG politike Ovo sa Trampom i Duskom nije ni za prineti
Simon Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Izgleda da su Trampa prilicno iskulirali na NATO samitu. Trump gets a “chilly reception” at NATO after telling world leaders to pay “their fair share” Paradoksalno on ce uciniti da ostale clanice zbiju redove i da NATO postane relevantniji. Ко је кога искулирао могло би се дискутовати.
Anduril Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Tramp zaboravlja u kolikoj meri svet finansira US deficit kojim se inace i finansira vojska.
Eraserhead Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Најмање 28 особа је убијено у нападу на аутобус, 25 их је повријеђено а међу жртвама је било и дјеце. http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/05/26/egypt-gunmen-massacre-christians-killing-least-23/ Sad gledam ove tekstove. Ovo je bukvalno kao informer.
namenski Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Cisto da se setimo najsmesnijeg momenta u hiljadugodisnjoj istoriji CG politike Ovo sa Trampom i Duskom nije ni za prineti Pa sad, konkurencija je pozamasna...
dragance Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Postaje mi žao Trampare, koliko nesigurnosti izbija iz njega i želje da bude prihvaćen kao "big man".
iDemo Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Da ga se sete ovi iz Nobel komiteta, da ga nagrade u sledecem izvlacenju pa (i on) da bega, ne?
Simon Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Sad gledam ove tekstove. Ovo je bukvalno kao informer. Информер, Курир и слични су одавно ипак "класа" за себе на овим просторима.
iDemo Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Информер, Курир и слични су одавно ипак "класа" за себе на овим просторима. Svi prostoji imaju svoj Informer... I svoj Kurir.
Recommended Posts