May 23, 20177 yr Cekaj, ozbiljno mu je prvo putovanje trilaterala Meka-Jerusalim-Vatikan? Titra duhovnu zicu Mediterana u nadi da ce ga proglasiti Mesijom. Proda oruzje, kupi izrelski zlato i donese ga papi. Svi srecni.
May 23, 20177 yr Morsi je sponzorisan iz Katara. Puč su podržali SA i UAE. promaklo mi je to rivalstvo, mislio sam da su svi ujedinjeni protiv irana. bliski istok je definitivno najkomplikovanije mesto na svetu.
May 23, 20177 yr promaklo mi je to rivalstvo, mislio sam da su svi ujedinjeni protiv irana. bliski istok je definitivno najkomplikovanije mesto na svetu.Oko Irana su jedinstveni. U Egiptu nema te opasnosti po njih, pa lome koplja oko uticaja. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
May 23, 20177 yr apsolutni car :ziga: :ziga: steta ako ga "impichuju" ... kao internet trola da si postavio za predsednika : ) zelim mu jos jedan mandat (pod uslovom da ne napravi neko veliko sranje ... mada sanse za to nisu velike)
May 23, 20177 yr Malo je njemu jedna ivanka; 2-3 bi mozda nekako zavrsile posao. A taman bi se i bolje uklopio kad ide u posetu u SA/UAE... eh, da ne ulazimo u kvantitet;). mada, kod tog psiha, cinjenica, kvantitet (i divljenje) neminovno igra ulogu. da je do njega, ivanka bi bila prva dama. melanija u svemu ovome: kao po kazni. secas se mozda inauguracije? kada je kao siroce stajala u pozadini sa tiffany kutijom, i jos obucena u garderobu iste boje... (link je na diptih, gde su kao totalni kontrast trampovima, a u istoj ulozi nekoliko godina ranije, michelle i barack. kao dostojni primer), cekajuci da joj muz najavi kada joj je dozvoljeno da udje u prvi kadar i preda poklon michelle? samo cekam trenutak kada ce da mu sa apsolutnim pravom (ako je iole pametna) kaze: fuck off. Edited May 23, 20177 yr by roksi
May 23, 20177 yr secas se mozda inauguracije? Ja mozda izgledam -ono - boles' i taj rad ali svakako nisam zaglibio do te mere da se secam... Istina, nisam je (istu) ni gledao al' dobro - nikad ne reci nikad... :)
May 23, 20177 yr secas se mozda inauguracije? kada je kao siroce stajala u pozadini sa tiffany kutijom, i jos obucena u garderobu iste boje... (link je na diptih, gde su kao totalni kontrast trampovima, a u istoj ulozi nekoliko godina ranije, michelle i obama. kao dostojni primer), cekajuci da joj muz najavi kada joj je dozvoljeno da udje u prvi kadar i preda poklon michelle? Dobra žena uvek sluša svog muža. Shvatimo to kao povratak pravim vrednostima
May 23, 20177 yr Ja mozda izgledam -ono - boles' i taj rad ali svakako nisam zaglibio do te mere da se secam... Istina, nisam je (istu) ni gledao al' dobro - nikad ne reci nikad... :) e pa pogledaj;) kada se vec zalazes za mankija u tenaku;)
May 23, 20177 yr Dobra žena uvek sluša svog muža. Shvatimo to kao povratak pravim vrednostima takoe. a i dobroe da se svet vraca pravim vrednostima p.s. ovo ladno moze i na occupy mall street p.s.2 sta li bi hella rekao na ovo... Edited May 23, 20177 yr by roksi
May 23, 20177 yr e pa pogledaj;) kada se vec zalazes za mankija u tenaku;) majmun ili baba, baba ili majmun... nek' se malo ovi o Amerikama zlopate, meni je dosta sto moram da gledam Tonija... . . :ups - nije (vishe) Toni... :)
May 23, 20177 yr majmun ili baba, baba ili majmun... nek' se malo ovi o Amerikama zlopate, meni je dosta sto moram da gledam Tonija... . . :ups - nije (vishe) Toni... :) troll = a jeste.. apropo tonija i malkolma, na kraju bi' gotovo isto (al ipak malkice bolje, ako mene pitas;)) eto - nijanse su danas presudne;)
May 23, 20177 yr Ovo je nestvarno. Zabrinjavajuće koliko nema pojma. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk