mustang Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 (edited) Francuska akcija film sentinelle sa olgom kyriliankom It's okay, malo spor, klasicna prica o osveti al ono sto je prijalo je olga bez sminke, bez botoksa i sranja. Realne crte lica, ton koze, godina... Sminke kao da nema. Milina je bilo za gledati. Edited March 8, 2021 by mustang
אַף אֶחָד Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 nekakav dokumentarac o ubistvima u mormonskoj zajednici. kakvo negledljivo njesra. pritom iritantno montirano, prekratki rezovi, valjda da se stvori iluzija da se nesto desava. ne znam ni sam kako sam izdrzao 15 min.
אַף אֶחָד Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 2 hours ago, askeladden said: Jel poceo One Piece na vasen netflixu? jok, mislim da je u italiji dostupan
Mil@n Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 2 hours ago, chandra said: nekakav dokumentarac o ubistvima u mormonskoj zajednici. kakvo negledljivo njesra. pritom iritantno montirano, prekratki rezovi, valjda da se stvori iluzija da se nesto desava. ne znam ni sam kako sam izdrzao 15 min. Oporavi se sa unabomber: in his own words, meni je ta priča fenomenalna. Imaš i seriju iz 2017 sa Semom Vortingtonom koju sam pojeo za jedno popodne, pa i za to topla preporuka, meni je valjda toliko legla jer nisam imao pojma o tom liku. Po meni, jako podcenjen uradak. 2
Fakundo Sava Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Podsetio si me da pročitam taj manifest Serija mi je osrednja a dokumentarac odličan
black mirror Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 3 hours ago, chandra said: nekakav dokumentarac o ubistvima u mormonskoj zajednici. kakvo negledljivo njesra. pritom iritantno montirano, prekratki rezovi, valjda da se stvori iluzija da se nesto desava. ne znam ni sam kako sam izdrzao 15 min. ne znam ali meni je prica dosta zanimljiva, moja preporuka da gledas do kraja btw kao neko kome je formula 1 dosadna skoro koliko i boks ova netflixova serija of f1 je fenomenalna, jedva cekam novu sezonu, cak cu verovatno poceti i da pratim f1
black mirror Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 @Mil@n vidim da volis ove istinite dogadjaje pa evo nekoliko koje sam gledao u zadnje vreme the widower the moorside little boy blue murder on middle beach the murders at white house farms 1
אַף אֶחָד Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 On 9.3.2021. at 0:06, black mirror said: ne znam ali meni je prica dosta zanimljiva, moja preporuka da gledas do kraja btw kao neko kome je formula 1 dosadna skoro koliko i boks ova netflixova serija of f1 je fenomenalna, jedva cekam novu sezonu, cak cu verovatno poceti i da pratim f1 Naaah, definitely not my cup of tea. Pogledacu to o F1. Ni meni to nije tema, ali pre par godina sam gledao dva genijalna dokumentarca o Seni.
dragance Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 On 8.3.2021. at 20:06, chandra said: nekakav dokumentarac o ubistvima u mormonskoj zajednici. kakvo negledljivo njesra. pritom iritantno montirano, prekratki rezovi, valjda da se stvori iluzija da se nesto desava. ne znam ni sam kako sam izdrzao 15 min. Pa daj, podeli naslov, da se ne zajebem slucajno da pogledam.
Mil@n Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 2 minutes ago, dragance said: Pa daj, podeli naslov, da se ne zajebem slucajno da pogledam. Ne možeš nikako promašiti: murder amongst the mormons. 4
Recommended Posts