bags Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Ja imam svoj i jos tri za decu sa razlicitim default jezicima. Inace meni je netflix katastrofa od interfejsa. Naravno da oni imaju drugaciju motivaciju od mene ali neke stvari u strasno lose uradjene: - spoileri od sledece epizode serije koji se ne mogu sakriti - pretrazivanje kataloga je katastrofa, discovery je nula bodova - nemaju povezanost sa imdb i rottentomatos Mada koliko cujem ostali streaming servisi su jos puno gori. 1
Mil@n Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Ja delim netflix UHD nalog od 12e sa 3 ortaka, radi kao leptir.
Cane Vukic Prebranac Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 3 hours ago, Calavera said: znači nalog i profil su odvojeni, ja ako delim nalog s nekim dobijem svoj profil i onda mogu da gledam bilo kad bez obzira šta ostali profili rade u tom trenutku? Да, улогујеш се на налог и направиш свој профил. Друг је направио налог, дао ми e-mail/pass и ја му дајем четвртину претплате. Он гледа шта хоће на свом профилу, ја на свом, преостала два лика на својим профилима. 1
Frank Pembleton Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ovo što je uradio Spotify je spektakl!.... Shiit has hit the fan!
omiljeni Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 kod nfl gejpasa je išlo u obrnutom smeru. pre nikad nije moglo da se gleda na više uređaja istovremeno, kad se uloguje neko drugi onda tebe izloguje. ali od ove sezone su dozvolili.
James Marshall Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Да, улогујеш се на налог и направиш свој профил. Друг је направио налог, дао ми e-mail/pass и ја му дајем четвртину претплате. Он гледа шта хоће на свом профилу, ја на свом, преостала два лика на својим профилима. Može se imati i 5 profila, samo što 4 mogu biti aktivna istovremeno.
nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 6 hours ago, Frank Pembleton said: Ovo što je uradio Spotify je spektakl! .... Shiit has hit the fan! que?
Frank Pembleton Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Nadam se da nece da promene kao sto je Spotify uradio za family premium plan. https://www.theverge.com/2019/9/12/20863066/spotify-family-plan-sharing-location-terms-conditions @nisam ja .... Shiit has hit the fan!
zoki Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Pa ni to nije neki veliki problem Na jednom drugom forumu sam ušao u spotify porodicu, lik kome plaćamo čitavih 160 dinara mesečno nas je skupio u viber grupu, i tu napisao adresu koju je on uneo kao kreator naloga.. Posle registracije nikada nikog nisu ponovo cimali za proveru adrese.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Spirit Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Koja je poenta kućne adrese ako aplikacija radi na mobilnim uređajima? Šta, slušamo porodično Spotify ali samo kad smo kući?
dragance Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 17 hours ago, bags said: Ja imam svoj i jos tri za decu sa razlicitim default jezicima. Inace meni je netflix katastrofa od interfejsa. Naravno da oni imaju drugaciju motivaciju od mene ali neke stvari u strasno lose uradjene: - spoileri od sledece epizode serije koji se ne mogu sakriti - pretrazivanje kataloga je katastrofa, discovery je nula bodova - nemaju povezanost sa imdb i rottentomatos Mada koliko cujem ostali streaming servisi su jos puno gori. Uf, ne moze biti gori od Amazon Prime. 1
fusion_ Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Meni je Prime Video još i ok u poređenju sa HBO GO. 1
John Coltrane Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Jel postoji mogućnost na Amazon Prime da se "deli" pretplata tj. 1 nalog više profila?
Moća Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Pogledao sinoc tri epizode Kid Cosmic, dobra zajebancija Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mil@n Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ako me nešto nervira kod netflix intefejsa je to što nemaš kontrolu šta izlazi u predlozima, continue watching /ovo može se obriše sa sajta ali SMARAAAA/, treba u okviru svakog filma da bude opcija da klikneš watched i voila - ne izlazi više nigde osim u watch again eventualno, kao i "not interested" i onda ne izlazi više jebeno nigde. Mali frust
Recommended Posts