Mil@n Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Odgledao sam punishera... Sasvim solidan tresh, ima mnogo propusta tu i preterivanja ali je u suštini sasvim solidno napisano, ima i triler elemenata pored mora akcije i par milijardi mrtvih, a John Bernthal je odlično odradio posao, dobrog lika je stvorio.
Calavera Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 jel vi svi plaćate standardnu mesečnu pretplatu na netflix ili ima neka fora da se prođe jeftinije? čuo sam da ima neko deljenje accounta, radi li to još?
Hamlet Strašni Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Аха, даш шифру другару, он ти да пола пара 😀
Moća Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 na jednom forumu članovi se organizuju pa dele profil na 4 lica.
James Marshall Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Zašto bi kad to oni sami dozvoljavaju, 4 uređaja istovremeno mogu da gledaju, preko ne može. Njima je bitno tih 12 dolara/evra, jebe im se ko kako gleda.
goofs Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Ja delim tako sa 3 kompanjona, radi odlicno, gledamo istovremeno serije, bukvalno jedini limit je sto ako je jedan profil aktivan trenutno, neko drugi sa tim profilom ne moze da gleda.
Calavera Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 mislim da je pravilo da na basic accountu ne može, na standardu mogu dva odjednom, a na premiumu četiri. nego sam čitao nešto valjda da se netflixu ne sviđa što četvoro ljudi gleda s jednog naloga, nisu oni to tako nacrtali™. 1
zoki Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Možeš da deliš na 4 profila, svako ima svoj, plaćate po 360 dindži.. Jedan otvori nalog, ostali mu plaćaju preko aplikacije i svako dobije pass i otvara svoj profil na koji može i pin kod da stavi.. Ja već godinu dana delim sa 4 nepoznata lika koje sam našao preko kupujem prodajem oglasa.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 1
jms_uk Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Nadam se da nece da promene kao sto je Spotify uradio za family premium plan. https://www.theverge.com/2019/9/12/20863066/spotify-family-plan-sharing-location-terms-conditions
borris_ Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Mi koristimo taj premium. Troje u francudkoj i jos dvoje u bih. Nikad nijedan problem nismo imali.
Calavera Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 (edited) 41 minutes ago, zoki said: Možeš da deliš na 4 profila, svako ima svoj, plaćate po 360 dindži.. Jedan otvori nalog, ostali mu plaćaju preko aplikacije i svako dobije pass i otvara svoj profil na koji može i pin kod da stavi.. Ja već godinu dana delim sa 4 nepoznata lika koje sam našao preko kupujem prodajem oglasa.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk znači nalog i profil su odvojeni, ja ako delim nalog s nekim dobijem svoj profil i onda mogu da gledam bilo kad bez obzira šta ostali profili rade u tom trenutku? Edited February 11, 2021 by Calavera
dragance Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Ja imam 4 profila, bivše sam izbrisao. Za sebe i za decu.
Recommended Posts