Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

ja otpadam ako se ne desi nešto zanimljivo do kraja treće. 

Posted

Egipatski Paranormal, drži posle dve epizode sasvim fino

Posted

Sta kazes za poslednju scenu?

Spoiler

Kinezi na kraju :ph34r:

Posted
24 minutes ago, mirjam said:

Sta kazes za poslednju scenu?

Reveal hidden contents

Kinezi na kraju :ph34r:

BGiće veselo u sledećoj sezoni.

Posted
On 7.11.2020. at 16:20, Frank Pembleton said:

Jel odgledao neko ono "... Chicago 7"?
Privlačno u trejleru izgleda...

.... Shiit has hit the fan!

'nako

trailer mnogo bolji od filma, bar meni. prilicno jednodimenzionalno, bilo bi mozda zanimljivije da je dokumentarac.

Vota Juan serija (ne znam je li dostupna kod vas, tj. van Spanije) je spektakl - politicar, debil, konstantan transfer neprijatnosti, a ko da su preslikali ove nase mentole. Na momente udavi, ali sve u svemu odlicna.

Posted

Chicago 7 kao što rekoh na movie topiku, malo razočarao. Nije njesra, ali nije ni ništa posebno. Malo spor, osim sramotnog odnosa suda i države ka slučaju, manje više se nema šta videti u filmu.

Posted

Ne znam šta si očekivao od courtroom drame, plus to je Sorkin. Meni je on od jedne prilično netelevizične priče (bez nekih tvistova, ludila) izvukao maksimum, ritam je dobar, hemija između glumaca sjajna, kasting fenomenalan, naracija sasvim ok. Realno meni su te sudske dramurde se popele na vrh glave ali ovo mi je proletilo, nisam se smarao ni u jednom trenutku ova 2 sata.

Posted
4 minutes ago, James Marshall said:

Ne znam šta si očekivao od courtroom drame, plus to je Sorkin. Meni je on od jedne prilično netelevizične priče (bez nekih tvistova, ludila) izvukao maksimum, ritam je dobar, hemija između glumaca sjajna, kasting fenomenalan, naracija sasvim ok. Realno meni su te sudske dramurde se popele na vrh glave ali ovo mi je proletilo, nisam se smarao ni u jednom trenutku ova 2 sata.

Sve si objasnio, ne kažem da je film loš, niti da mi je bilo dosadno, ali ne pruža ne znam kakav ugođaj niti ostavlja ne znam kakav utisak. Glumačka ostvarenja nisu mi spektakularna osim Frank Langella-e koji je odradio posao baš onako da ga mrziš iz dna duše. Jeremy Strong sa onim naglaskom zvuči bukvalno komično, nisam mogao ozbiljno da ga shvatim ceo film. Redmejn i Koen prave neku dramu, ostalo... Meh. 

Posted

ja ne znam dal sam gledao film gde Rajlans nije bio odlican, mnogo dobar glumac, mozda cak i malo potcenjen u Holivudu