Cane Vukic Prebranac Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 On 22.1.2020. at 19:14, mustang said: Sex education odlican osim poslednje epizode osecam onaj Jackson/Romeo ima da bude sex simbol za koju godinu, Idris Alba da mu pozavidi. Al koja je uzivancija gledati Gillian ...kako je divna, prelepa, melem za oci i dusu. Bruka bruka bruka. Pricam za glumu. I divno stari, videti lice na malim ekranima bez filera, postalo je retkost Одгледао па ај кад стигнеш, што ти смета последња епизода?
steins Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Gledo juce onaj prirodnjacki dokumentarac o stvarima koje biljke i zivotinje rade nocu. Kolko je dobro gledati nesto tako smirujuce, bez tupave naracije i montaze i sta su vec sve stiv irvin i ber grils dodali dokumentarnom formatu da ga nepovratno uniste za televizijuKoji ?Sent from my SM-N960F using Tapatalk
John Coltrane Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Kad vec ne mogu da osvoje nista aj da snime film Napuljski hipsteraj kao novi pravac.
I*m with the pilots Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 On 22.1.2020. at 19:14, mustang said: Al koja je uzivancija gledati Gillian ...kako je divna, prelepa, melem za oci i dusu. Bruka bruka bruka. Pricam za glumu. I divno stari, videti lice na malim ekranima bez filera, postalo je retkost Ne znam da li je sva svoja, ali je izistinski lepo videti je tih nekoliko minuta koje ima u seriji. Rawrr Mislim da je nigde drugde nisam ni gledala osim u Dosijeu a ni tu seriju nisam nesto pratila mnogo tad pre trista godina. Mislim da je imala neku malu ulogu u nekoj od popularnijih serija u poslednjih deset godina koju sam gledala, ali nemam pojma u kojoj
Ros Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 19 minutes ago, I*m with the pilots said: Ne znam da li je sva svoja, ali je izistinski lepo videti je tih nekoliko minuta koje ima u seriji. Rawrr Mislim da je nigde drugde nisam ni gledala osim u Dosijeu a ni tu seriju nisam nesto pratila mnogo tad pre trista godina. Mislim da je imala neku malu ulogu u nekoj od popularnijih serija u poslednjih deset godina koju sam gledala, ali nemam pojma u kojoj imas je i u the fall gde igra detektiva koji resava slucaj serijskog ubice. sjajna serija
Frank Pembleton Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Valjda i u onom Hanibalu?Imala je pauzu realno zadnjih godina se vratila.. ... Shiit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 1 hour ago, Frank Pembleton said: Valjda i u onom Hanibalu? Imala je pauzu realno zadnjih godina se vratila.. E tu sam je gledala, vec zaboravih na tu seriju.
Cane Vukic Prebranac Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 13 hours ago, goofs said: U American Gods isto, krs serija. Да, ту је Медиј или тако нешто. Серија је смор али она је била кул, у свакој епизоди другачија, сјећам се да је изгледала као Боуви у једном издању
goofs Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Mislim da nijedan glumac nije preterano los u AG, Meksejn je odlican, Orlando Dzons kida, ali je serija prejeziva bulja. Zaliboze. Doterao i ja do kraja Sex Edukacije, skroz zabavno, na momente presmesno, kao neke "Nestasne godine" za novije generacije, klincima verovatno i poprilicno poucno. Nadje se po koja mudrost i za nas matorije. Inace vrlo osvezavajuce stivo u moru, ne brt, u okeanu serija i filmova sa tako usiljenim political-correctnes, general-eqality i lgbtqwerty momentima, ljudi napravili nesto sto pokriva sve a usto je i smesno i edukativno.
darling Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 moj osnovni utisak je da je tu seriju pravio neko ko voli ljude.
Ros Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 jel neko gledao "I am a killer", dokumentarac o osudjenima na smrt u americi? brutalno. i odlicno jedno sam sebi dokazao. nema sanse da bih ikad bio dobar porotnik ili sudija
Cane Vukic Prebranac Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Норвешка серија "Рагнарок", шест епизода, доста добра.
Hamlet Strašni Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Tjah. Malo mi je previše angažovana, ali ima i nekih dosta dobrih trenutaka
Recommended Posts