Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
On 22.1.2020. at 19:14, mustang said:

Sex education odlican osim poslednje epizode

osecam onaj Jackson/Romeo ima da bude sex simbol za koju godinu, Idris Alba da mu pozavidi. 

Al koja je uzivancija gledati Gillian ...kako je divna, prelepa, melem za oci i dusu.  Bruka bruka bruka. Pricam za glumu. I divno stari, videti lice na malim ekranima bez filera, postalo je retkost

Одгледао па ај кад стигнеш, што ти смета последња епизода?

Posted
Gledo juce onaj prirodnjacki dokumentarac o stvarima koje biljke i zivotinje rade nocu. Kolko je dobro gledati nesto tako smirujuce, bez tupave naracije i montaze i sta su vec sve stiv irvin i ber grils dodali dokumentarnom formatu da ga nepovratno uniste za televiziju
Koji ?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Posted

Kad vec ne mogu da osvoje nista aj da snime film :fantom:

Napuljski hipsteraj kao novi pravac.

Posted
On 22.1.2020. at 19:14, mustang said:

Al koja je uzivancija gledati Gillian ...kako je divna, prelepa, melem za oci i dusu.  Bruka bruka bruka. Pricam za glumu. I divno stari, videti lice na malim ekranima bez filera, postalo je retkost

Ne znam da li je sva svoja, ali je izistinski lepo videti je tih nekoliko minuta koje ima u seriji. Rawrr

Mislim da je nigde drugde nisam ni gledala osim u Dosijeu a ni tu seriju nisam nesto pratila mnogo tad pre trista godina. Mislim da je imala neku malu ulogu u nekoj od popularnijih serija u poslednjih deset godina koju sam gledala, ali nemam pojma u kojoj :ph34r:

Posted
19 minutes ago, I*m with the pilots said:

Ne znam da li je sva svoja, ali je izistinski lepo videti je tih nekoliko minuta koje ima u seriji. Rawrr

Mislim da je nigde drugde nisam ni gledala osim u Dosijeu a ni tu seriju nisam nesto pratila mnogo tad pre trista godina. Mislim da je imala neku malu ulogu u nekoj od popularnijih serija u poslednjih deset godina koju sam gledala, ali nemam pojma u kojoj :ph34r:

imas je i u the fall gde igra detektiva koji resava slucaj serijskog ubice. sjajna serija

Posted

Valjda i u onom Hanibalu?
Imala je pauzu realno zadnjih godina se vratila..

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Valjda i u onom Hanibalu?
Imala je pauzu realno zadnjih godina se vratila..

E tu sam je gledala, vec zaboravih na tu seriju.

Posted
13 hours ago, goofs said:

U American Gods isto, krs serija.

Да, ту је Медиј или тако нешто. Серија је смор али она је била кул, у свакој епизоди другачија, сјећам се да је изгледала као Боуви у једном издању

Posted

Mislim da nijedan glumac nije preterano los u AG, Meksejn je odlican, Orlando Dzons kida, ali je serija prejeziva bulja. Zaliboze.

Doterao i ja do kraja Sex Edukacije, skroz zabavno, na momente presmesno, kao neke "Nestasne godine" za novije generacije, klincima verovatno i poprilicno poucno. Nadje se po koja mudrost i za nas matorije. 

Inace vrlo osvezavajuce stivo u moru, ne brt, u okeanu serija i filmova sa tako usiljenim political-correctnes, general-eqality i lgbtqwerty momentima, ljudi napravili nesto sto pokriva sve a usto je i smesno i edukativno.

Posted

moj osnovni utisak je da je tu seriju pravio neko ko voli ljude. 

Posted

jel neko gledao "I am a killer", dokumentarac o osudjenima na smrt u americi?

brutalno. i odlicno

jedno sam sebi dokazao. nema sanse  da bih ikad bio dobar porotnik ili sudija :)

Posted

Норвешка серија "Рагнарок", шест епизода, доста добра.

Posted

Tjah. Malo mi je previše angažovana, ali ima i nekih dosta dobrih trenutaka