Caligula Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 (edited) 1 hour ago, James Marshall said: Realno, u XFiles je bila težak grob, sad izgleda sasvim ok za tu neku MILF/GILF tranziciju. Lep™ te jebo, tek sad ukapirao koja je glumica i odakle mi je poznata Meni u Xfiles bila sasvim privlacna i lepa zena, ali ovde - jebote, zraci kao magnet. NIkada ne bih rekao da je to ista zena (mada smrshala dosta ovde)... a i gluma joj je za ovu formu serije vise nego dobra btw. volo bih da izgledam kao onaj vodoinstalater, tip je harizmatican u pizdu materinu Edited January 22, 2020 by Caligula
Hamlet Strašni Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 1 hour ago, Caligula said: btw. volo bih da izgledam kao onaj vodoinstalater, tip je harizmatican u pizdu materinu Kao ovaj?
hansolo Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Mikael Persbrand? Nagledali se švedskih krimi serija i filmova sa njim godinama ...i jeste faca.
John Coltrane Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 https://www.imdb.com/title/tt2521668/?ref_=ttep_ep_tt Gledao neko ovo? Naleteh citajuci Igora Mandica, obzirom da je tema povratak mrtvih, deluje da bas nije za one koji su ostali bez bliznjih.
Moća Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Gledao prvu sezonu meni dobro bilo. Serija ima neki bas zajeban vajb da se tako izrazim. Sad si me podsetio za drugu sezonu da treba da je gledam ali sam i prvu zaboravio Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mil@n Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 On 21.1.2020. at 5:58, *edited by mod said: A ti hoces da kazes da invalid ne moze da bude bad guy? Mislis da ne nisu sposobni? SEX EDUCATION SPOILER ON!!! Tako je, zašto da ne? Možda je bolje ovako nego da mu je skine neki super cool baja. Ali nesporazum će kontam brzo biti rešen, pitaće je da li je dobila poruke i sl. Dakle, trenutan je zajeb, kontam, ali svakako, ne možeš a da ne poželiš da mu... Se pokvare kolica Odlična je serija.. Najbolja gay priča posle Brokeback mountain i six feet under, barem od onoga što pamtim da me uvuklo. Adam je najzajebaniji lik. Najbolji, najzanimljiviji, najnapaćeniji. Svi su dobri, naravno. Svačega su se dotakli, obradili, sve sa merom i ukusom. Bolja od prve, a prva bila odlična, možda i najbolja tekuća serija. ,
Lezilebovich Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 (edited) On 17.1.2020. at 0:17, James Marshall said: Oboje su žestoko defektni, ovaj drugi istražitelj je neki težak slučaj kišnog čovjeka, ne bi me čudilo da za par godina gledamo dokumentarac o njemu. Podsjeća me na lik onog serijskog ubice iz Reno 911, Krega, što drži organe i udove ljudi u frižideru. +1. Spojleri.... . . Mozda sam nesto propustio,ali njih dvoje nisu nikako doprineli pronalazenju LMa, ali jesu hajpu oko njega... A ocigledno je I njima slava draga. Edited January 25, 2020 by Hamlet Strašni spoiler
mustang Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 (edited) Pa jebote zaboravih Belu (Bella) da prosetam od komsije, vucjak, crkao mu motor na kolicima! dobro procitah spojler Edited January 25, 2020 by mustang
Lezilebovich Posted January 25, 2020 Author Posted January 25, 2020 9 hours ago, mustang said: dobro procitah spojler Realno sam kretenski napisao :(, cekam moderaciju da stavi u spoiler tag
darling Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 21 hours ago, Mil@n said: SEX EDUCATION SPOILER ON!!! ja bih sex education u obaveznu lektiru za ucenike sedmog i osmog razreda, eventualno prva godina srednje. posle je kasno.
scab Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 poslednja epizoda good place-a neću ništa da spojlujem al ne znam šta je majk šuru ostalo za finale kad je ovom epizodom baš sve završio
mustang Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 On 25.1.2020. at 11:30, darling said: ja bih sex education u obaveznu lektiru za ucenike sedmog i osmog razreda, eventualno prva godina srednje. posle je kasno. slazem se jes da sam kasni pupiljak bila al to je pravo vreme za vecinu
mustang Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Ocotber fraction tata i mama, ubice monstruma (vampira, vikodlaka...)imaju blizance tinejdzere tjah...malo stima, malo nestima budalastina da se brzi zaspi podseca me na neku drugu seriju al nema sanse da se setim koju
Recommended Posts