mustang Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Ma gledali ste je u mission impossible ne pada mi na pamet da gledam don't fuck with cats. Ne mora da ima eksplicitnih scena, dovoljno je sto ih opisuju. Mislim da cu da pauziram sa serijama i filmovama..
Milosh76 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 13 hours ago, mustang said: Mislim da cu da pauziram sa serijama i filmovama.. Do subote, a onda ispocetka?
Ros Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 18 hours ago, braca said: dosta su to pristojno odradili, nema eksplicitnih scena, tako da mozes da gledas, vredi stvarno, macke se pominju samo na pocetku, posle je sasvim nesto drugo, da ti ne otkrivam sad... gledaj, stvarno preporucujem sjajna stvar. svaka cast ljudima koji su se bavili problemom
I*m with the pilots Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 18 hours ago, mraki said: Gledam baš na iMDb odakle mi je sve poznata, i ništa sem True Detective mi ne pada na pamet, a imam osećaj da sam je gledao u gomili serija/filmova... 18 hours ago, gospa buba said: zena igra svuda i nicheg ne mogu da se setim sent from bubamoto Ja je znam iz Kiss Kiss Bang Bang //Ima li ovog sa mackama negde drugde?
Ros Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 bila je michelle dobra i u "the path" na amazonu, sa aaron paulom (jesse pinkman)
John Coltrane Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Posto nisam podlegao hajpu pre par godina, sad cu natenane da oljustim Narcos.
steins Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Ja odgledah Drakulu. Jebote, mal nisam TV razbio. Svo vreme gledanja paralelno dokonam po glavi da mi serija mnogo liči na Šerloka - i onda pogledam IMDB, i imam šta da vidim
Ros Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 u sredu stize dokumentarac "the mind of aaron hernandez"
Cane Vukic Prebranac Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 On 12.1.2020. at 11:02, John Coltrane said: Posto nisam podlegao hajpu pre par godina, sad cu natenane da oljustim Narcos. Ја погледао прије пар мјесеци али само Ескобарове двије сезоне.
alec harvey Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 On 9.1.2020. at 14:27, gospa buba said: zena igra svuda i nicheg ne mogu da se setim sent from bubamoto Gone, baby gone sa Casey Affleckom, a rezirao Ben
Mil@n Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 Lost in space S2 malo bolja od prve. Više dinamike, dešavanja, lutanja, sranja, ali opet.. Nije to ne znam kakav kvalitet. Osrednja sf zabava koju gledam uglavnom jer mi je to omiljeni žanr a sadržaj oskudeva..
James Marshall Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Odgledao prvu o Hernandezu, pa šta ja znam, ako ne bude nekih (psiholoških) boljih uvida u naredne 2 epizode, ovo do sad i nije nešto. Mrzim kad je jumpy timeline, da bi se vještački unijela tenzija i zanimljivost. Takođe, fino je što je žrtvi posvećena pažnja, ali realno nije bitno za priču. Stavljam disklejmer da znam priču, da sam je pratio kako se odvijala, ali jednostavno ni u samoj priči nema mesine dovoljno sem Spoiler ovog gej elementa sa jaranom iz srednjoškolskog tima, to je i meni bila novost donekle Uglavnom, ni blizu opasnih dokumentaraca kakve Netfliks zna da izbaci, poput onog o Ošu ili ovog Don't fuck with cats ludila.
nisam ja Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Sad moram skinut te mačke. Pošto mi se ne plaća nflx.
Recommended Posts