Mil@n Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 21 hours ago, Pokojni Ruxin said: ali je ono simpa iako vrlo tinejdž, pitko i lako ide, završiću...a jenna ortega je zvezda u usponu, gledao sam je već u scream i x. Nisam čuo za nju do "juče", 22 miliona pratilaca na insta.
Frank Pembleton Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Ako je neko gledao "the serpent" :The Serpent: Notorious French serial killer released from Nepal prisonhttps://www.euronews.com/2022/12/23/the-serpent-notorious-french-serial-killer-released-from-nepal-prison....shiit has hit the fan.
radisa Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 1 hour ago, renne said: Jel će gledamo vesele devedesete? Ih, gledamo... Mi to živeli... 3
Ros Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 1 hour ago, renne said: Jel će gledamo vesele devedesete? tko ili što je to?
jms_uk Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 9 minutes ago, Ros said: tko ili što je to? 1
ivy Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 svet je stvarno otisao u kurac ako je Dead to me komedija. 1
Ros Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 treason nije los. laka britanska spijunska serija, 5 epizoda
goofs Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Kome se svidela prva sezona Murdervillea, ovaj specijal ce mu leci, cini mi se da je bolji od vecine dosadasnjih epizoda. Bonus je sto su spojili ovu dvojicu iz Arrested Developmenta, bas dobro saradjuju. Za neupucene - Murderville je unscripted zajebancija u kojoj dovedu jednog celebrity gosta i teraju ga da se igra detektiva. Cesto se smeju u kameru, samo cu to reci.
Mil@n Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 1 hour ago, ivy said: svet je stvarno otisao u kurac ako je Dead to me komedija. Pa više je dramedy, ali komedije ima zaista dosta. Svakako, dobro da je kraj posle treće.
mustang Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Od sad te zovem mil@n netflix Nema strane a nije serije da nisi pogledao
ivy Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 @Mil@n sad sam na 5.epizodi prve sezone sto nije malo da se stekne utisak i par goofy linija po epizodi sa ubistvom,krivicom,pobacajima,prevarom i teskim emocijama po sredini je komedija? oookeeejj svet je def. otisao u kurac.
mustang Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 @ivy milance sta god da gleda, njemu se svidja. Nije ti on reper za preporuke, cisto da znaš Jimmy, arkadija, steins su moji parametri al nama se ukusi poklapaju. Ne znam koji zanr volis...
Recommended Posts