Arkadija Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Endi nije hteo da se smara ovim turnirom, ionako je prošle godine ispao , valjda u trećem kolu, pa ne brani neke poene.
Jeremija Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Baš mi drago za Lajovića, nek malo skupi poene, dobro će mu doći.
Timmy Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Kakve veze sad ima branjenje? Dugo neko nije izbacio taj cuveni argument... Endi se bas preforsirao u poslednje dve sezone, ovo su samo posledice. I moguce da ce se na kraju godine veci broj igraca biriti za No1.
mlatko Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Kakve veze sad ima branjenje? Dugo neko nije izbacio taj cuveni argument... Endi se bas preforsirao u poslednje dve sezone, ovo su samo posledice. I moguce da ce se na kraju godine veci broj igraca biriti za No1. Ako ti smeta branjenje poena zaobidji molim te i idi obozavaj race koja je pocetkom marta mnogo interesantna. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
gone fishing Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 ma smarej se zadovoljio dolaskom na 1 mesto a pošto je i djoker pregoreo zadržaće se na njemu do w sigurno a praktično do novembra
Timmy Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ako ti smeta branjenje poena zaobidji molim te i idi obozavaj race koja je pocetkom marta mnogo interesantna. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Time Crisis Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Endi nije hteo da se smara ovim turnirom, ionako je prošle godine ispao , valjda u trećem kolu, pa ne brani neke poene. Ovo je verovatno najveći turnir u godini (posle GS-ova), kakvo smaranje.
mlatko Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ovo je verovatno najveći turnir u godini (posle GS-ova), kakvo smaranje.Nije! Rim je najveci, dobro, na sljaci Posle koga igra Nolo? nisam optimistican bas. Sad kad je ispao kum, jos jedan motiv manje ima. Ocu da pogledam kako ce to izgledati protiv jakog Edmunda...
Time Crisis Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nije! Rim je najveci, dobro, na sljaci Posle koga igra Nolo? nisam optimistican bas. Sad kad je ispao kum, jos jedan motiv manje ima. Ocu da pogledam kako ce to izgledati protiv jakog Edmunda... Gde Rim, mislim jeste simpatičan turnir, ali ni blizu. :) Nolo igra posle nekih žena koliko vidim u rasporedu.
mlatko Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Gde Rim, mislim jeste simpatičan turnir, ali ni blizu. :) Nolo igra posle nekih žena koliko vidim u rasporedu.Dobro po fondu i posecenosti sad prednjace americki turniri ali po idtorijskom znacaju i antagonizmu Rim i donekle MC. Pa jos Seneka je pikao tenis u Koloseumu :) Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Gledao sam noćas Noleta protiv Edmunda, očajan, malo je falilo pa da se ne završi onako kako se završilo... A Edmund je stvarno dosta limitiran teniser....
duda Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Gledao sam noćas Noleta protiv Edmunda, očajan, malo je falilo pa da se ne završi onako kako se završilo... A Edmund je stvarno dosta limitiran teniser.... baš sam, gledajući rezultat, pomislila da je tako bilo prošli put je delpo bio nikakav, ovaj put ne verujem da će se ponoviti
Lancia Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Niti je Edmund dosta limitiran teniser, niti je Djokovic bio ocajan. Mec je bio prilicno zanimljiv za gledanje.
Recommended Posts