Mel Posted March 28 Posted March 28 5 minutes ago, namenski said: Na ovo. Pa dobro, nije PPP Srbija, ja mislim opet neshto Vuchic "postigao"...
morgana Posted March 28 Posted March 28 Grupa ljudi upala u Filozofski fakultet u Novom Sadu, traže otkaz za Dinka Gruhonjića na temu 1
Mel Posted March 28 Posted March 28 4 minutes ago, vememah said: tako mladi, a takav destilat govana. 1
Milošica Posted March 28 Posted March 28 9 minutes ago, Mel said: tako mladi, a takav destilat govana. Nemoj mi to razdvajat
Filozof manijak Posted March 28 Posted March 28 A to sam čuo danas, skandiranje u kampusu. Još sam mislio da tripujem audiohalucinacije Blago nama s ovakovom omladinom. Gde je sad @Svemir Zeka da brani mlade?
Desmond Bojčinski Posted March 28 Posted March 28 9 hours ago, Mel said: dobra prilika za pljachku To se sad zove tranzicija. Sa preraspodelom i prvobitnom akomulacijom kapitala. 1
zmanic Posted March 28 Posted March 28 Celi Filozofski trebalo je odavno srušiti, čim su počele masovne tribine da se prave, ali sad je kasno.
pbg12345 Posted March 28 Posted March 28 @Milošica mada moze i neko drugi upucen jel studenti filozofskog danas zaista ovako izgledaju? u moje vreme prosecan student filzofskog je izgledao malo drugacije i jel devojke vise ne upisuju filozofski?
Milošica Posted March 28 Posted March 28 Ovi trenutno upadaju u oči jer su glasni(mada da li su svi sa FF?), ali i dalje preovladavaju takvi kao što ih ti, pretpostavljam, pamtiš. Ima dosta devojaka. 1
John Coltrane Posted March 31 Posted March 31 Na PTC Život danas uhvatih intervju sa Goranom Babićem iz 2016. (Emisija Socijalizam ili kapitalizam). Zanimljivih priča ima. 2
namenski Posted September 3 Author Posted September 3 Neki kraj '50-ih, mozda vec i '60-te, Branko Copic pod merama, pracen... Ispred izloga 1 knjizare, desilo se da sluzbeno lice nije imalo kud nego da i ono zainteresovano, skoro rame uz rame sa Copicem, razgleda knjige i pitanje, ispotiha: - Bi li ti mene ubio kad bi ti naredili? - Imam decu... odgovara skruseno Алекса Жунић...
Mel Posted September 4 Posted September 4 7 hours ago, namenski said: - Imam decu... odgovara skruseno Алекса Жунић... Jednog od tih koji je iz moje familije ubijao za komuniste su oni posle sredili kad se ubrzo propio i pocheo po kafanama da pricha sta se ne pricha.
Recommended Posts