Simon Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Мени тај поглед и фаца говори нешто више о самој Мишел. Неко ти уручи поклон, пружи руку, буде љубазан и онда ти сложиш овакву фацу пред хиљада камера. Могла је ту одбојност бар покушати сакрити и претрпити достојанствено инаугурацију.
wall Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Kažu ima tu i do protokola, da se pokloni ne darivaju ovako u ruke.
roksi Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 (edited) Meni ovaj uz pogled: "Još jedan servis za kafu..." : <_< ili: "ha. he thinks he can buy me with some tiffany?!". nije michelle melanija pa da pada na white trash desirables. Edited January 21, 2017 by roksi
boshoku Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 u pitanju je nešto iz tiffany's; biće zadovoljna kad otvori
duda Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Мени тај поглед и фаца говори нешто више о самој Мишел. Неко ти уручи поклон, пружи руку, буде љубазан и онда ти сложиш овакву фацу пред хиљада камера. Могла је ту одбојност бар покушати сакрити и претрпити достојанствено инаугурацију. meni njena faca ne govori ama baš ništa biće da nisam talentovana da čitamtm ali bil, koji je to lik :0.6: definitivno je ukrao šou
Meazza Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 meni njena faca ne govori ama baš ništa Ni meni. Osim sto je verovatno smorena sto je uopste tu. (Iako ima poluosmeh, oci joj se ne smese.)
Meazza Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Šta mislite, hoće li atentirati Trampa? Mislim da ce pre svega pokusati impeachment. PPP Ameri, sta mislite koje bi bile posledice nekog atentata na situaciju u zemlji? Ili impicmenta?
roksi Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Mislim da ce pre svega pokusati impeachment. +1 (mislim da ce se i dogoditi. ma, u AUS$50 da ce se to do dogoditi u prve dve godine mandata).
boshoku Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 +1 (mislim da ce se i dogoditi. ma, u AUS$50 da ce se to do dogoditi u prve dve godine mandata). zavisi koliko se ustoliči; nisam baš ispratio ko su mu sve kandidati za administraciju, al on ume da izabere ljude koji su sposobni, obrazovani i inteligentni, ergo, ako se bude usidrio u poziciju, te posmenjivao razne iz nsa, cia i fbi, moći će da mu pljunu pod prozor
Redoran Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 :D Импичмент ће му и бити одрађен на основу неког оваквог шаљивог колажа.
Recommended Posts