namenski Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Jok, samo detektiram tko su mi najvjerniji čitatelji ^_^ Subscribed. ^_^
Roger Sanchez Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Niste nastavili tamo. :( The show was canceled.
theanswer Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Niste nastavili tamo. :( The show was canceled. Izvini se gospodinu Trampu za komentar o house repulikancima koji gase watchdog agenciju
namenski Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Niste nastavili tamo. :( The show was canceled. To je bio 1 kvalitetan topik u svakom pogledu. Sve dok ne dodjoste ti, korki i slicni ekstremisti
Sammael Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Mene samo zanima sta ce pisati kad za 2 god ne bude nista drugacije nego za Sv Baraka Onobeljenog
Roger Sanchez Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Sve dok ne dodjoste ti, korki i slicni ekstremisti Korkica ti je tamo bio domaćin, a ne dođoš
Roger Sanchez Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Izvini se gospodinu Trampu za komentar o house repulikancima koji gase watchdog agenciju Samo ako ga ispoštuju.
Eraserhead Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Izvini se gospodinu Trampu za komentar o house repulikancima koji gase watchdog agenciju Krenuo psiho sa nezameranjem. Kao pljunuo GOPere ali je pomenuo da je institucija bila "nefer". Kakav ce ovo spektakl biti.
Eraserhead Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 A sad na ukidanje zdravstvenog osiguranja i secu poreza. Konacno da se uzdrma taj establisment.
Roger Sanchez Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Odustali GOPeri od ideje. Bravo kreteni. Odustao i Ford od tvornice u Meksiku.
hazard Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Odustao i Ford od tvornice u Meksiku. Sto mislim da je pre Fordova zelja za dobrim PRom nego stvarno vera u to da ce Tramp da ih unakazi sa carinama i da ukine NAFTA-u... Jednostavno, Trampova pobeda je pokazala da masi Amerikanaca smeta to sto americke firme prave fabrike u Meksiku, a za americko trziste...i sada Ford hoce da se pozicionira medju tom masom, i nada se da ce uspeti da deo te mase natera da kupi Forda umesto neceg drugog, jer je Ford true 'murcan...
Peter Fan Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 To je dio toga jer se Ford hvalio da im nije trebao bail-out, a vise vjerovatno je nekakav quid pro quo u pitanju.
Recommended Posts