Frank Pembleton Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Najaviše danas i treću sezonu Eno gaga Antonijevic se razmahao u novinama...
Hella Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Milica Milša, tu je da zavodi mir božji hristos se rodi
nisam ja Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 prilog za sarenicu sa antonijevicem. Scenario je zasnovan na pravom slucaju koji se dogodio? jeste, to pomoću lista kukuruza su rečili slucaj u Pancevu. Koga poznajete u Holivudu? ... Koliko je bilo pozicija kamere? ...
Frank Pembleton Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 prilog za sarenicu sa antonijevicem. Scenario je zasnovan na pravom slucaju koji se dogodio? jeste, to pomoću lista kukuruza su rečili slucaj u Pancevu. Koga poznajete u Holivudu? ... Koliko je bilo pozicija kamere? ... Biće to spektakularno sa nastavkom...Namirisala se kinta...
Frank Pembleton Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Brateee jer ovi to krecu od pocetka ponovo ovu seriju da emituju?
hefaca Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Brateee jer ovi to krecu od pocetka ponovo ovu seriju da emituju? Bile su 2 opcije ili to ili ranjeni oro... Od 2 govneta izabrali su manje Jer se zezas sovim jer?
fikret selimbašić Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Bile su 2 opcije ili to ili ranjeni oro... Od 2 govneta izabrali su manje Jer se zezas sovim jer? Nije li ranjen oro pred novu godinu repriziran? Sinoć sam prekinuo gledanje UMO i teško da ću gledati ovu reprizu, sve one pobrojane mane su sinoć bile vidljive, plus gomila onih koje su mi promakle u prva dva gledanja.
radisa Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Bio je greh njene majke, valjda... Meni su sve te serije iste, isti ljudi isto loše glume...
fikret selimbašić Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Bio je greh njene majke, valjda... Meni su sve te serije iste, isti ljudi isto loše glume... Joj, jest, jebiga i meni je to sve isto. Isti ljudi isto loše glume :) ima i ona nepobedivo srce koju ovih dana emituju.
hefaca Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Ma zezam se... Bio i oro pre greha... Pa uskoro bi napravili novi krug. Ovako rabe jos neizrabljeno
nisam ja Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 na ponovno gledanje serija dobija novi value. gluplje je i smešnije još jedno 4 puta :0.6:
Recommended Posts