Jump to content
IGNORED

Ubice mog oca

Kanzas siti zez

Recommended Posts

+1 Glogovac moze dosta bolje.

Meni se svideo mali Janketic. Prvi put ga gledam i prijatno mi je iznenadjenje. Tika Stanic odradjuje na iskustvo. Okanovic je imao odlicnu epizodu.

Vuk Kostic slab, ali se u ovoj trecoj epizodi drasticno popravio. Kicic, s druge strane, je ocajan u svakoj sceni. Bolno los glumac.

Sad sam gledao imdb, od sledece epizode se pojavljuje Pedja Bjelac :thumbup:  Ne bi me cudilo da glumi nekog jakog lika, politika, mafija. Mozda i Pecin otac.

Imdb info treba prihvatiti s rezervom i kad su americke serije, a pogotovo nase. Broj epizoda u zagradi uopste ne mora da je tacan (stavise i nije tacan za neke likove).

Od poznatijih imena jos treba da se pojave i Djuro i Maca..

Edited by Jimmy Kowalski
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

96

• renne

63

• Milosh76

48

• Timmy

45

Stanić = Pušač.

Dopalo mi se:

Prvih pola minuta Nataše Ninković u seriji.

Peca i "ubica", dosta uvjerljiviji od ostatka.

Slavko Labović kao Slavko Labović.

Uliks pod svjetlima u kafiću = Bekim, na sekund dva, neko je već pominjao to.

Onako:

Pije se Balantajn i u ovoj seriji.

Imdb info treba prihvatiti s rezervom i kad su americke serije, a pogotovo nase. Broj epizoda u zagradi uopste ne mora da je tacan (stavise i nije tacan za neke likove).

Od poznatijih imena jos treba da se pojave i Djuro i Maca..

Video sam na špici i onog P. Bjelca...

A sa kim se vidja Glogovceva nova zena? Da nije i ona sa Micanovicem u semi?

Pa je ovaj mnogo kivan zbog necega na njega pa mu hebe obe zene i roknuo mu je cerku. :D

Edited by Boza_zvani_Pub

ja izdrzo do veselja u kafani gde obojca skandalozno, ali zaista skandalozno glume, a onda krenula hiperoriginalna spica, i tu vise nisam mogao. ovo sto sam gledao, mrtva zena je daleko najbolje odglumila.

jebiga, ne moram ni ja sve da znam.

da to u kafani je vaistinu loše odglumljeno + šalje poruku narodu da je ok voziti u alkoholisanom stanju sve dok možeš da se održiš na nogama :lolol:

- brojne scene su me podsetile zašto agledam domaće serije još od boljeg života, blam mi je koliko su generacije glumaca koje su se pojavile u zadnjih 25 godina takvi antitalenti za glumu a sada vidimo i nepotizam u tom poslu

- koliko će tek deca ovih sada aktuelnih 25-40 go. glumaca biti loši... :D