November 8, 20168 yr +1 Glogovac moze dosta bolje. Meni se svideo mali Janketic. Prvi put ga gledam i prijatno mi je iznenadjenje. Tika Stanic odradjuje na iskustvo. Okanovic je imao odlicnu epizodu. Vuk Kostic slab, ali se u ovoj trecoj epizodi drasticno popravio. Kicic, s druge strane, je ocajan u svakoj sceni. Bolno los glumac. Sad sam gledao imdb, od sledece epizode se pojavljuje Pedja Bjelac Ne bi me cudilo da glumi nekog jakog lika, politika, mafija. Mozda i Pecin otac. Imdb info treba prihvatiti s rezervom i kad su americke serije, a pogotovo nase. Broj epizoda u zagradi uopste ne mora da je tacan (stavise i nije tacan za neke likove). Od poznatijih imena jos treba da se pojave i Djuro i Maca.. Edited November 8, 20168 yr by Jimmy Kowalski
November 8, 20168 yr Stanić = Pušač.Dopalo mi se:Prvih pola minuta Nataše Ninković u seriji.Peca i "ubica", dosta uvjerljiviji od ostatka.Slavko Labović kao Slavko Labović.Uliks pod svjetlima u kafiću = Bekim, na sekund dva, neko je već pominjao to.Onako:Pije se Balantajn i u ovoj seriji.
November 8, 20168 yr Imdb info treba prihvatiti s rezervom i kad su americke serije, a pogotovo nase. Broj epizoda u zagradi uopste ne mora da je tacan (stavise i nije tacan za neke likove). Od poznatijih imena jos treba da se pojave i Djuro i Maca.. Video sam na špici i onog P. Bjelca...
November 8, 20168 yr Pa video sam i ja. Na Imdb pise da je od sledece, ali kao sto rekoh to treba prihvatiti s rezervom..
November 8, 20168 yr ja u najmanju ruku mislim da kicica treba uhapsiti bez prava pomilovanja i glume na filmu i tv-u
November 8, 20168 yr A sa kim se vidja Glogovceva nova zena? Da nije i ona sa Micanovicem u semi? Pa je ovaj mnogo kivan zbog necega na njega pa mu hebe obe zene i roknuo mu je cerku. :D Edited November 8, 20168 yr by Boza_zvani_Pub
November 9, 20168 yr jbt, zainteresovali ste me, i nadjem i de ima onlajn, kad eto ti, vidim da igra onaj dabar od katarine radivojevic. sanse nema da gledam.
November 10, 20168 yr Ukljucio prvu epizodu i posle 6 minuta ugasio. Ovo je raspad. Kao da su glumci na prvoj probi tek dobili tekst pa citaju. Slucajno poslato sa Tapatoka
November 10, 20168 yr Ukljucio prvu epizodu i posle 6 minuta ugasio. Ovo je raspad. Kao da su glumci na prvoj probi tek dobili tekst pa citaju. Slucajno poslato sa Tapatoka Izdrži.
November 11, 20168 yr ja izdrzo do veselja u kafani gde obojca skandalozno, ali zaista skandalozno glume, a onda krenula hiperoriginalna spica, i tu vise nisam mogao. ovo sto sam gledao, mrtva zena je daleko najbolje odglumila. jebiga, ne moram ni ja sve da znam.
November 11, 20168 yr da to u kafani je vaistinu loše odglumljeno + šalje poruku narodu da je ok voziti u alkoholisanom stanju sve dok možeš da se održiš na nogama - brojne scene su me podsetile zašto agledam domaće serije još od boljeg života, blam mi je koliko su generacije glumaca koje su se pojavile u zadnjih 25 godina takvi antitalenti za glumu a sada vidimo i nepotizam u tom poslu - koliko će tek deca ovih sada aktuelnih 25-40 go. glumaca biti loši... :D